Ansökningshelvete

2009-01-30 18:31:33
.
Denna jäkla 13-sidiga ansökning blir ju aldrig klar. Aldrig! Ännu bättre känns det när jag fyllt ett A4 med personlig info om mig själv på engelska och den inte går att spara på skolans jävla datorer.. Därför sitter jag nu här, hemma i soffan, mellan alla rena kläder som jag ännu inte orkat lägga in i garderoben och skriver samma sak, igen. Ååååhhhh!!! Tur att jag hade lite utav det sparat på mailen.
Men det är väl bara att bita ihop och göra klart det. Finns liksom inget annat alternativ.

Imorn åker jag iaf till Idre och stannar där i en vecka. Så om det är någon som vill göra inbrott  hos mig så är den kommande veckan ett hett tips. Jag ska åka skoter och umgås med syrran och pappis. Det blir bra.

Tillbaka till ansökningsblanketterna. Orka...
    

Glassmiddag

2009-01-27 01:46:54
.

Idag har jag ätit glass till middag. Det får man ibland, till och med när man viktväktar. Var för övrigt på min första vägning idag (förutom registreringsgången förra veckan) och det gick toppen.

Nu: borsta gaddarna och hoppa i säng.
     


Någon favorit?

2009-01-25 20:39:29
.
  

   

   

  

  

Hahaha, vad roligt man kan ha på en söndagkväll. Nu måste jag äta middag. Inte lätt att få i sig alla poäng alltså...
  

Söndagssysslor

2009-01-25 15:25:30
.

             

Mudmask direkt från Döda havet och Top model Kanada-maraton på tv. Min söndag är gjord.

    


Australien eller Israel?

2009-01-25 03:17:52
.
Jag som alltid har tjatat och tjatat om att jag vill, och ska, plugga utomlands. Jaaa, nu är tiden liksom här...typ. Den 1 feb ska ansökningen vara inne. I alla fall om jag vill åka på utbytesår, och det verkar ju väldigt smidigt då mycket fixas genom skolan. Jag måste ändå skaffa boende och sånt själv men ändå...
Jag vet inte.

Siktet har varit inställt på Australien och Sydney ett bra tag nu men helt plötslig vet jag inte. Ända sen jag traffade Nadav har Israel spökat i tankarna, men jag har väl ändå kanske känt att Sydney är mer "hemma". Har precis kollat på massa filmer som gjorts för internationella studenter på det univeritetet som jag vill söka till i så fall, och nu känns det plötsligt tråkigt. Okej, tråkigt kanske var att ta i, men det känns inte jättespännande. Kollade också runt på universitet i Israel och då känns den där sugande kraften i magen. Annorlunda, främmande språk, konstigt, härligt. Jag tror att jag är lite kär i Israel.
Men det är klart, det finns ju fördelar och nackdelar med allt. Att det är krig i det ena landet och inte i det andra är ju en ganska stor issue. Hmm...
Om jag ska läsa i Israel så måste jag sköta allt själv. Alla ansökningar och pappersarbete plus boende och sånt. Det kanske blir för krångligt då?
Jag vet inte.
   
Funderar också på hur jag vill göra med studierna. Vill jag läsa kurser där borta som jag kan räkna med i min examen här hemma eller vill jag flumma runt och göra lite var som medan jag har ett studieuppehåll eller vad det nu klassas som i Sverige? Räkna med kurserna är ju första tanken. Men.... ja, kanske det. Jag har nog iofs läst tillräckligt med poäng för min examen redan innan jag åker, måste bara skriva min c-uppsats då. Vill jag jobba på den när jag är utomlands eller vill jag inte behöva tänka på den när jag är på äventyr?
Jag vet inte.
      

Viktväktare

2009-01-19 22:31:53
.
Jaha, då var man viktväktare. Beach 2009 it is. Underbara, underbara klyscha.  Nu ska jag bara köpa nytt träningskort på gymmet.
   


Jetlag

2009-01-19 00:51:04
.

Klockan är snart ett. Skola imorn klockan tio. Samma visa varje gång. Why? Kan man skylla på jetlag när man åker från Göteborg till Piteå? Jag tror det...
Men oj oj, nu såg jag Mr Pitt på tv. Och David Duchovny. Fan också.
  


Inget biovett

2009-01-18 23:39:51
.
Kom precis hem från bion. Såg Benjamin Buttons otroliga liv. Brad Pitt spelar en man som föds gammal och blir yngre och yngre. Den var kanske inte underbar men absolut bra. Kom iofs på mig själv med att sitta och tänka kom igen Brad, bli ung och snygg nån gång då!! vid flera tillfällen. Gött att man fokuserar på de viktiga bitarna av filmen..

Men det här med biovett hos piteborna asså. Måste vara nått de missade under skolgången..? Det prasslades och pillades med mobiler och prasslades ännu mer precis hela tiden. Okej att man prasslar i början (helst innan reklamen) när man fixar till påsen så att den inte ska prassla under filmen. Men att leta fram en speciell godis som ligger längst ner i påsen, mitt under en sexscen med Brad Pitt. Upprepade gånger. Det är inte okej!!
Det är minsann andra bullar i Göteborg. Där hör man inget prassel under filmen. (Kan också tilläggas att det ofta är dubbelt så många människor i salongerna i Gbg). Jag har till och med varit med om att de slängt ut en hel familj för att de störde för mycket.

En annan sak. När man märker att filmen börjar gå mot sitt slut då börjar alla ta på sig sina jackor, böja sig framåt, ta på sig skorna och helt enkelt förstöra hela stämningen. Så fort man kunde skymta lite av eftertexten stod hela salongen upp och skulle prompt ut från sina platser. Jag trodde folk var mindre stressade här uppe i norr..? Om de nu har så bråttom hem för att de har skola imorgon, eller vad det nu kan vara, så kanske de inte borde gå på bio en söndagkväll.

Men annars var det mysigt att gå på bio. Jag borde göra det oftare. Kanske kan få några biljetter i utbyte mot lektioner i biovett?

Ps. Bradan är förjävla snygg!! Är det konstigt att han är lika gammal som min mamma..?
   
   

Jag...

2009-01-14 22:26:32
.

...borde plugga, men jag orkar inte.
...har handlat och bunkrat upp med mat.
...har trots detta ätit fil och flingor till middag.
...har sökt ytterligare en kurs idag.
...har ingen aning om hur många kurser jag sökt inför den här terminen.
...har tagit ett ministeg i rätt riktning vad det gäller mina utlandsstudier.
...saknar.
...längtar.
...glömde min tröja hos Minna förrut.
...är ganska trött.
...funderar på om jag ska plugga idag eller spara allt tills imorgon.
...har inte packat upp min resväska ännu.
  


Tillbaka...

2009-01-09 23:23:00
.
...i Europa. Tillbaka i Sverige. Tillbaka i Göteborg. Snart tillbaka i Piteå.
Jag vill bara gråta.
    

Israel - delfiner i Eilat

2009-01-04 16:30:34
.
Idag bestamde vi oss for att sola pa en annan strand. Tog forst taxi till Princess beach, kom fram och blev ratt missnojda. Bad den kvinnliga (ovanligt har...?!) chaufforen att aka till dolphin beach istallet. Visst inga problem, men det blir 75 pengar (overbetalt). Men det gubben funkar inte pa oss. Vi tjafsade hela vagen till delfinstranden och resan avslutade med att Karin sa fuck you till chaffisen. Go Karin!! (Chaufforen hade iofs sagt det forst, men anda...)

Stranden var over forvantan. Delfinerna simmade runt, Anna dok med dem och vi andra klappade. Nastan alla... Karins armar ar liiite for korta. Next time =)
Men en toppendag har vi haft och nu blir det antagligen partej. Forst kanske en lite power nap (racker inte att sova hela dagen pa stranden namligen..)

Nu piper datorn sa maste ga....aaaaah 20 sek kvar


Israel - Eilat (fast just nu bara jobbiga skitungar!)

2009-01-02 17:21:40
.

Nu ar vi i Eilat. Vart hostel ar jattefint och frascht. Herregud, det sitter ett gang med sextonariga (jag gissar) israeliska killar bakom oss. Skitjobbiga!! What's your name? Do you have a boyfriend? Bla bla bla...  Aaaah jag kan inte koncentrera mig....

Vi har iaf kommit till Eilat. Legat pa stranden och haft det gott, fast det har blast ganska kallt. Har brant mig lite i pannan. Ikvall blir det nog party.

Shit jag kan inte skriva nar de sitter har och tjotar....

Nyar var iaf kul! Nadav var med och vi hamna pa en overfull klubb som spela ABBA pa tolvslaget. Snyggt.

Ok, maste sluta...blir knapp snart. Forstar vad folk menar nar de sager att israeler ar jobbiga....


RSS 2.0