Labios rojos

2009-07-29 12:33:23
.



  
Igår kväll var vi på middag hos min mammas moster... typ (väldigt snurrigt i vår släkt). Maten var jättegod och jag åt och drack som om jag skulle dö imorgon. Trevligt var det och hennes etta är huuuuur mysig som helst. Verkligen inspirerande inför framtida lägenheter. Tyvärr har jag inga kort att visa.
På förmiddagen var jag och Mikis på Allum och shoppade och åt sushi. Vi gick loss inne på Gina och fick med oss flera fina saker hem. Jag köpte en klänning, ett par shorts, en t-shirt och en kofta. Kanske att jag visar någon gång. Kanske...

Det har varit lite diskussioner angående min ögonfärg, men visst är det solklart? De är gröna eller grön-bruna. Men inte enbart bruna, eller hur?

Mamma ska in till stan och göra lite ärenden. Borde jag följa med kanske? Då måste jag nog snabba mig, eller skinda som min kära syster säger.

Hej då!
   

Gonatt...

2009-07-28 01:24:38
.
... och sov gott.
  

Skaffa dig ett ställe att förtöja båten

2009-07-28 01:07:20
.


Köp en hamn.
Japp, nu är det bokat. På torsdag drar jag, mamma och syrran till Köpenhamn. Stannar bara en natt, men då ska vi väl hinna äta smörrebröd, strosa på Ströget och dricka öl i Nyhavn. Det var flera år sen jag var i Köpenhamn sist så det ska bli kul att åka dit igen. En minisemester - fasen vad gött. Jag hoppas det blir några till i sommar. Jag hoppas fortfarande på Smögen... *Hint hint*
   

It´s (not) raining men

2009-07-27 14:56:53
.

Tydligen är det kallt ute idag.


Jag myser framför Oprah.

Idag regnar det, eller det gjorde det förut iallfall... När det regnar får man sova länge, kolla på tv, greja med datorn, ha på sig myskläder och bara slappa. Haha, det måste regna ofta i min värld eller? Idag vaknade jag inte förrän klockan tolv, men det var faktiskt längesen jag sov så länge nu.

Jag och mamma kanske ska baka sen. Det passar också när det regnar (fast det har ju slutat nu, men jag låtsas). Mamma ville göra Toscakaka. Hmm, vi får väl se. Hon tyckte att vi skulle tvätta också för det passar tydligen också när det regnar. Men jag försökter tala om för henne att det faktiskt har slutat regna nu. Nu hörde jag nått om att handla mat också. Det är ju faktiskt himla mysigt att gå i affären och planera ihop en middag. Vi bestämde precis att vi ska äta torskrygg med potatis- och morotsmos och pepparrotsvisp. Gott, gotti gott gott! Nu ska vi handla (och tvätta visst...).
   

Syskonkärlek part II

2009-07-25 18:31:46
.

   

Kan du döda mig EFTER frukosten, tack!

2009-07-25 13:10:19
.
Jag och morsan var sega idag. Kom inte ut förrän halv elva. Men vi gick fort, blev svettiga och var så duktiga så. Nu har jag dushat och ätit den magiska frukosten på balkongen. Sen frukost idag (fast det var ju en stund sen nu alltså), men det gör inget. Ska inte göra så mycket idag ändå. Jävlar, kom på att jag måste till systemet. Hoppas de stänger klockan två idag. Ja ja, det löser sig nog ändå.

När vi var ute och gick så hitta vi såna stänger som man hänger i. Ni vet när man ska dra upp sig själv och sånt. Så nu har jag faktiskt fått det konstaterat, att om jag skulle hänga utför ett stup och och enda räddningen är att dra upp mig själv med enbart armstyrka - ja, då skulle jag helt enkelt dö. Jag kom fan ingenstans när jag hängde där i stången.

I rättvisans namn så hade jag faktiskt promenerat en timme plus att jag inte ätit nått. Men det kan ju kanske vara svårt att övertala en potentiell framtida fiende att vänta med att knuffa mig utför stupet tills efter jag ätit frukost...? Sen ska man ju helst vänta en stund efter att man har ätit innan man tränar. Slutar väl med att han/hon skjuter mig där på stället. Pang! Hmm, måste nog köra igång med styrketräningen igen. Kroppspump är ju min melodi. Tra la la la laaaa...

Undra om de afroamerikanska bollarna är godare idag. Blir man inte stark av såna?


Nypromenerad och alldeles svettig och go. Nästan så man vill slicka bort det eller hur? Blev
det äckligt nu? Men svetten på överläppen är ju så himla god. Salt. Jag gillar salt.


Ny här också, fast duschad. Det är också härligt. 


Mmmhmmm... magisk frukost. Man hinner ju bli så himla hungrig på promenaden så det är 
underbart när man väl får äta.


Mamma tog en fin bild på sina tomater som hon har på balkongen. Det är
ju inte mer än rätt att jag visar den då. Nu är de nog redo att ätas.

   

En kväll på fredag

2009-07-25 00:09:08
.
Shit pommes frites! Det är fredag, kroppen är alkoholfri och tv-rutan fortfarande lika svart som den blev igår när jag stängde av den. Tror inte ens vi har satt i kontakten idag... Ovanligt.
Jag bakade lätta afroamerikanska-bollar förut. Man har kesella istället för smör typ. Sist jag gjorde dem tyckte jag att de var goda, men det tyckte inte mamma. Denna gången tyckte vi nog samma. De gjorde ett litet gästspel i vardagsummet men fick snällt pallra sig tillbaka till kylskåpet. Nähä, nu fick jag precis reda på att det visst inte var så äckliga. Är tydligen bara fyra stycken kvar inne i kylan. Hmm.. kanske bara jag som inte var så sugen idag. Tog en knäckis med kalkon istället.
Mamma har läst en bok om nån ung dam i England på 1800-talet, syrran har provat kläder och jag har flummat på nätet. Fredag hos brudarna G:son helt enkelt. Hepp!
Men nu börjar de droppa av en efter en här. Eftersom vi bara är tre så blev jag visst ensam kvar ganska fort. Jag ska nog också krypa till kojs nu.

Imorn ska min syrra ha fest och jag är bjuden. Woohoo! (Är det inte lillasyrran som ska bli lycklig när hon får vara med oss stora barn och inte tvärtom...?)
Kanske att jag tar en liten tripp till staden på dan. Jag får se. Morgonpromenix blir det hur som helst. Om det inte regnar för trots att det inte finns dåligt väder så har jag inga bra (regn)kläder.

Sov gott vakna torrt (hmm, ingen risk där...eller chans(?))
    

Vänner utan gnissel

2009-07-24 21:22:16
.
Idag har jag träffat en vän som jag inte sett på flera år. (Han fyller förresten år imorn. Grattis!!) Igår gjorde jag samma sak, fast med en annan vän. Och i förrgår med, fast henne har jag väl inte sett på "bara" ett halvår eller nått. Eller sågs vi i julas Renée? Nej, kanske inte. Då var det år där också. Shit asså.

Men visst är det underbart att ha vänner som efter flera år fortfarande är just det - polers liksom. Och det funkar likadant med allihopa. Hej, kram, andas in och bla bla bla blaaaa!! Härligt. Känns rätt säkert att såna vänner alltid kommer finnas där. De behöver liksom ingen smörjning. När vi väl lyckas koppla ihop oss så rullar det på som om det aldrig gjort något annat. Men det är klart, det skadar ju inte att smörja ibland.
Sen finns det vänner som man måste smörja nästan varje dag för att det överhuvudtaget ska rulla. Låter det creepy att jag smörjer mina vänner? Äsch, the dirty mind is yours. När man får smörj får man väl stryk förresten..? Aaaaanyway (Ross någon?) - så fort man slutar smörja såna vänner så stannar det. Förstår ni? Det bli allt eller inget på nått sätt. Alltid eller aldrig.

Jag har några osmorda vänner kvar som jag inte sett på länge. Kanske borde jag testa om det fortfarande rullar. Jag tror nog det.
Självklart finns det people som jag skulle smörja hela tiden om jag fick, men då blir det lätt alldeles för kletigt. Och kletigt är inte så bra. Om vi inte pratar om kladdkaka såklart, för då är kletigt riktigt bra.

Jag brukar säga att jag inte har några vänner, men det har jag. Fina! Det är bara det att vi inte rullar tillsammans så ofta. Det finns faktiskt några få utvalda som jag inte rullar med superofta (ofrivilligt) men som jag smörjer ändå. De behöver inte smörjas, men jag gör det bara för att jag vill. Jag tror aldrig att de kommer börja gnissla. Jag använder smörjmedel med kärlek i.

Fy, vad jag är töntig. Visst älskar vi det? 
     
Trevlig fredagskväll! (Min hade varit ännu trevligare om inte naturgodiset var slut...)
     

Syskonkärlek part I

2009-07-23 16:42:46
.

    

The M word (ja, mat alltså...)

2009-07-23 00:46:39
.

Mamma och jag var sugna på nått smarrigt till lunch idag. Så med Gordon Ramsey i tankarna gick vi bort till torget för att  inhandla krubbvirke (kan man säga så? Det borde man kunna...) Målet var att först gå till fiskhandlaren och sen go from there liksom. Blev två olika sorters filéer och några kräftor bara för att lyxa till det. Gott blev det iallfall och vi avnjöt vår sena lunch (klockan var väl runt fyra) på bästa balkongen.


Fina mamma i vår trappuppgång


Mot affären (fast här går jag åt fel håll)


Makrill är väl en cool fisk? Men vi köpte havskatt och kummel istället




På väg hem igen. Är ju inte direkt långt - tar la cirka 2 minuter


Uppdraget slutfört. Ugnsbakad havskatt, dijonsenapspotatis och
gratinerade kräftor. Done.
  


Jag är snygg!

2009-07-21 20:04:31
.









Jennifer och jag åkte ut till villan för att städa lite. Jag har inte kollat läget med huset sen förra helgen. Jag har inte haft kraft - för många minnen... Tsss.. Ha ha ha! Möglig pizza och simmande sallad fanns det dock. Jennifer städade en hel massa och jag...öh, fotade mig själv. Tur att jag var snygg idag. Visst får man skriva så? Och säga så. Det är väl inte bara okej att tänka det? Jag är snygg! Men jag är inte alltid snygg. Ibland är jag söt, ibland sexig men oftast råhet. Hihi, men seriöst, ibland är jag snygg och då ska jag få säga det tycker jag. Du får gärna säga att du är snygg - om du säger att jag är snygg också ;) Man ska faktiskt älska sig själv. Jag övar nu. Då är det perfekt att ha en blogg som handlar om bara mig. Nästan bara mig iallafall.

Nej, mina vänner nu ska jag in till stan och klunka en öl eller två. Måste ju passa på att åka till stan idag eftersom jag är så snygg. Fan, jag är ju sjukt bra på det här.

Tyck om dig själv! (och andra också såklart - men det är jag redan alldeles för bra på ;))

Undra hur många av er som hunnit tänka: men hallå, hon var ju inte ens snygg på bilderna och inte i verkligheten heller för den delen? Fuck you!


Later alligator
       


Hard to chase but good to catch

2009-07-14 01:15:52
.

Jag har haft en bra helg. Regnig, men bra :)


    


MJ's minnesstund

2009-07-07 22:45:50
.
Jag som inte skulle göra som alla andra bloggare och skriva om Michael Jackson. Men mamma och jag sitter här med tårarna rinnande ner för kinderna och kollar minnesstunden för Jackson på fyran. När hans dotter hälsade till sin pappa så kunde vi inte göra annat än att snyfta. Usch, så sorgligt.
Jag har lyssnat mycket på Michael Jackson och vissa låtar väcker gamla minnen. Fina minnen.
När MJ upträdde på Ullevi på 90-talet var jag där med min familj (om det är någon som vill ta på mig så är det bara att höra av sig ;)) och visst var han helt fenomenal. Känns coolt nu att jag sett honom live, även om vi satt långt upp och fick titta med kikare för att se honom... Haha! Tack och lov för storbildsskärmar. Jag tror att det är en konsert från samma turné som de visar på fyran nu, så den ska jag kolla på. Hej!
     

En fredag i Varberg

2009-07-06 14:53:48
.
Eftersom vi bestämt oss för att göra saker och inte bara låta sommaren glida förbi så gjorde vi en dagsutflykt till Varberg i fredags. Vi låg på stranden, badade, åt pastasallad, babblade och hade gött. På eftermiddagen drog vi in till Varbergs centrum, åt glass och spontanshoppade lite. När vi nästan var hemma i Götet tyckte Mikis att vi skulle åka in till stan och sätta oss på en uteservering nånstans. Sagt och gjort - vi vände och styrde bilen mot stora staden. Eftersom vädret var underbart var varenda uteservering fullproppad, så vi satte oss i baren på Tranquilo. Jag drack en batida (typ en fruktshake) med passionsfrukt och vanilj. God! Efteråt köpte Mikis sushi och så satte vi oss i Bältespännaparken och degade. Man kan säga att jag var på vift från morgon till kväll och det var toppen.


Jag, Karin och Mikis på stranden


Premiärbadet för mig. Bildbevis....typ


Sanden var alldeles varm och go


Mmmm... glass i stora lass. Jag älskar verkligen glass! Haha, Mikis ser ut som en lång
modell och jag ser ut som en pygmé (okej, inte riktigt pygmé men ni fattar poängen)



Min passionsfrukt- och vaniljbatida på Tranquilo


Vi avslutade kvällen i Bältespännaparken hemma i Ggb
   

Jennifers födelsedag - Hurra, hurra, hurra!!

2009-07-04 20:17:45
.
1 juli 2009. Då fyllde syrran 21 år. Grattis till dig, darling! Mamma och jag var uppe hyfsat tidigt och gjorde färdigt tårtan och fixade paketen. Vi åt tårtfrukost i sängen och hade en mysig morgon. Vid tvåtiden åkte vi ut på havet med pappa. Cruisade runt och bara njöt av att vara till havs. Guppade på öppet hav en stund innan vi åkte in till Rörö för att äta en räkmacka. Efteråt gick vi förbi affären, köpte vatten, tidningar och nlite godis. Sen la vi oss och slappade i båten en stund. Läste tidningar och njöt i solen. Trots att vi fortfarande var riktigt mätta åkte vi till Hyppeln för att äta middag. Vi älskar ju mat, så lyckades klämma ner en middag också. Jennifer åt calamari, pappa åt entrecôte och jag åt fisksoppa. Jag mådde illa hela kvällen av all mat. Men gott var det!

Vi har hade en supermysig dag och Jennifer var nöjd med sin födelsedag. En riktig sommarfödelsedag.


Jag fixade tårtan på morgonen


Den blev fin - och god


Ja må hon leva, jag må hon leva....


Senare på dagen åkte vi ut på havet med pappa. Jag njuter på fördäck



Jennifer i Rörö hamn


Vi satt på bryggan och åt godis medan vi väntade på pappa som träffade en bekant


Underbara sommarkväll


En puss till födelsedagsbarnet på Hyppeln


Här har vi precis lagt till hemma vid bryggan. Perfekt timing, vacker sol
    

Försök till födelsedagsshopping

2009-07-01 00:06:50
.
Jag kollar på Into The Blue. Fasen, vilket snyggt folk det är med i den filmen. Och miljön. Har sett den flera gånger, enbart pga av snygghetsfaktorn. Ni vet, ungefär samma som med en Brad Pitt-film. Men Paul Walker och Jessica Alba är ett sju'uukt hett par!

Idag har mamma och jag varit i stan. Det var varmt! Vårt mission var att köpa födelsedagspresenter till syrran som fyller 21 imorn. Vi shoppade en hel del, men dock inte så många presenter.... Fan, det är svårt alltså. Mamma gick lös inne på Kim´s vintage och fick med sig flera fina plagg hem - bland annat en röd hatt. Hon är cool min mamma förstår ni. Jag fick också lite nya saker att täcka kroppen med, men eftersom detta inte riktigt är en modeblogg (bara pytte-pytte-lite ibland) så får ni helt enkelt se dem live. You lucky ones, that is ;)

Nu ska jag nog hoppa i kojs för innan den tidiga sjönsången imornbitti så måste vi fixa la tårta. Jag har minsann höga förväntningar på den. Visar säkert resultatet imorn (för detta är faktiskt ytte-pytte-lite av en matblogg - det finns t o m en kategori som heter mat). Oj, oj, nu är klockan imorn. Jalla, jalla!
   

RSS 2.0