Kaos och mors dag

2009-05-31 16:52:39
.
Det är kartonger, påsar, kastruller, kläder, resväskor och massa annan skit precis överallt här. Lisa flyttar en tredjedel in i min lägenhet, en tredjedel till Göteborg och en tredjedel till Australien....typ. Jag tvättar flera ton tvätt, pluggar det sista (nästan det sista), packar lite och städar. Till råga på allt så är det 30 grader ute. Hot hot!!

Imorn är det skola. Hoppas det går bra med opponeringen - jag är allt lite nervös. Men det löser sig nog..

I fredags var det bartömning på Kåren och jag och Minna lärde oss en ny låt. Finns att både se och höra här =) Förfesten var rolig. Vi hade låttävlingar och vissa åt myggor (!) Jag blev utsatt för en lömsk myggätarattack, men klarade mig precis. Går också att se om man följer länken.

Vill passa på att skicka en jättepuss till min mammi idag. Grattis på mors dag! Älskar dig! För er som inte redan vet det, så är min mamma bäst.

Nu måste jag åter till kaoset. Ciao!
  

Upp-upp-sats-Upp-upp-sats

2009-05-27 15:59:29
.
Det går för mig. Bra alltså. Det går bra för mig. Uppsatsen byggs på mer och mer och jag tror minsann att den bli färdig tills inlämningen imorn. Sitter i skolan nu och det funkar såååå mycket bättre än att sitta hemma. Det ska jag tänka på tills nästa gång. Jag satt här några timmar igår och tänkte att det är väl lika bra att köra på samma spår idag. Hade ju sånglektion i morse också, så jag var ju ändå här. Det var min sista sånglektion. Sorgligt. Men jag fick en kram och utan tveksamheter godkänt. 

Pratade med syrran för en stund sedan. Hon är i Phuket nu, men snart kommer hon hem! Saknar!

Ikväll ska vi gå på Jockes stand-up-minicomback på Kalles. Kul! Men först ska jag och Lisa flytta byråer.

Nej, nu ska jag fortsätta på min älskade uppsats. Distractions finns det tillräckligt av ändå. Finns ju några som jag helt enkelt inte kan hålla mig borta ifrån.
    

Tjejkväll med Bäckisligan

2009-05-22 01:06:33
.
 
 
 
 
 

Ikväll har vi haft en riktig tjejkväll hos mig. Vi lagade laxbiffar till middag och äpple-/hallonpaj till efterrätt. Efter maten gick vi genom alla kläder i min garderob som jag inte vill ha kvar. Några plagg fick följa med Minna hem. One man's trash is another man's treasure liksom. Sen skruvade vi upp både vinet och musiken och det blev både dansuppvisning och konsert - som vanligt vågar jag nästan skriva... Tillslut tog både vinet och pajen slut och efterfesten gästades av Tomas Ledin. En härlig kväll helt enkelt, även om jag mår ganska illa nu. Jäkla paj. Om mindre än två veckor splittras vi. Usch, det vill jag inte ens tänka på...

Imorn är det fredag. Jag ska upp till skolan och ha handledning klockan tio, så det är väl lika bra att krypa ner under täcket.
   

Hallonswiss med en nypa kärlek

2009-05-20 17:28:25
.


Ja ja, jag vet att jag ska plugga - but a girls gotta eat, right? Blev sugen på något gott så jag slängde ihop en egenkomponerad kärleksfärgad hallonswiss. Såhär gör du:

Ta fram en skål. Lägg i en lagom stor klick kesella 1 % och tänk på den härliga koncistensen den har, dutta i lite vaniljsocker samtidigt som du nynnar på en låt som gör dig glad, lägg i en bit banan (cirka 5 cm), pausa en sekund och tänk på ett sött sms du fått nyligen, släng i en näve frusna hallon, mixa med stavmixer och dansa gärna lite under tiden - Voilá!

Mumsa på swissen med en gång samtidigt som du tänker på en gullig kille/tjej.

Hoppas det smakar!
    

手鐲

2009-05-19 23:26:57
.


Titta vilka fina armband jag fick av Lisa idag. Hon köpte dem till mig när hon var i Kina, men har sparat dem till nu. Åh, de är så härliga! Hon har nästan likadana, så nu har vi vännerarmband. Fina kompis!

Jag hade skola idag, men vi fick sluta redan innan lunch. Perfekt, tänkte jag. Då kan jag skriva på min uppsats hela eftermiddagen. Hmm.. Först åt jag lunch på kåren med brudarna, sen gick vi en snabbis på Gina (köpte ingenting) och till sist råkade jag visst fastna i telefonen i 2 1/2 timme. Men det var mysigt.
Fick iallfall gjort lite på uppsatsen. Gjorde ett skelett eller vad man ska kalla det, så nu behöver jag bara fylla på med...allt annat. Det känns bra iallfall.
      

Kiss kiss bang bang

2009-05-18 18:59:55
.


Det går ju inte jättebra med uppsatsen alltså... Var är min motivation?
  

Dot

2009-05-18 10:02:42
.
Käkar frukost. Melon, kiwi, vanilj yoghurt och cornflakes. Morgonpromenad med Lisa. Gick ny runda. Bästa sättet att vakna. Sommar. Buckcherry på Spotify. Bra! Dags för B-uppsats. Nu och resten av dagen... Typ.
  

Blå arena

2009-05-17 17:21:06
.






Igår låg jag och Lisa på balkongen och bara göttade oss. Gick ner till pizzerian och köpte med oss varsin kycklingsallas som var överraskande god med saftig kyckling och fräscha grönsaker. Blir nog fler såna i framtiden.

På kvällen gick vi på arena-inspirerad konsert på Acusticum. Den var riktigt bra och fick mig verkligen att längta till sommarens U2-konsert på Ullevi. Jag älskar verkligen att gå på konserter. Arenakonserter. Tänk Ullevi, strålande sol, öl, massa folk, händer som klappar, busvisslingar, allsång och den där upprymda känslan man har när man går därifrån. Det kanske jag kan skriva som hobby när man fyller i såna där konstiga enkäter..? Hobby: gå på arenakonserter. En hobby som man utövar typ en gång om året. Varför inte?

Idag är det lika fint väder och jag har hört, från säkra källor, att det ligger en madrass ute på balkongen. Ska jag? Kanske en liten stund.
   

Single Lady

2009-05-17 15:26:22
.


Dags för en sen lunch. Lufsen, var är du??
   

Quattro colori

2009-05-16 11:49:39
.
 
 
   

Chocolate chip på balkongen

2009-05-14 23:12:43
.
Kom hem från skolan strax innan fem nån gång och då var vädret på topp. Bytte snabbt om till sommarmundering, tog med mig en filt och min Vagabond och slog mig ner på balkongen. En stund senare joinade Lisa med madrass och chocolate chip cookies. Svårslaget!
Vi låg i solen till klockan slog åtta. Sen fastnade jag vid Spotify. Farligt beroendeframkallande det där alltså... Borde verkligen skriva på min b-uppsats egentligen, aaaaaaahh!!! Äsch, det löser sig. Jag är ju för fasen ett MVG-barn (undra hur länge man kan leva på det...?)

Imorn blir det vårens första (!) morgonpromenix. Sen blir det skola en stund på dagen, innan det är dags för vårsittningen. Jeeiii!!


Innan madrass, kaka och sällskap


Konstig middag idag - men god!
   

Nattblogg

2009-05-14 02:52:03
.
Klockan är kvart i tre. Nej, hon är till och med mer än kvart i tre och jag är uppe. Hur lyckas jag? Eller hur orkar jag snarare? I don´t know..? Dumt är det i vilket fall. Jag som har skola imorn...

Det är alldeles ljust ute. Titta.



Jag är jättehungrig. Det är ytterligare en nackdel med att vara uppe såhär sent. Men om jag lägger mig nu så är det snart frukost.

Gonatt!
   

Vad är väl en bal på slottet...

2009-05-12 21:28:22
.
...när man kan vara i skolan?


Jag har varit så himla glad idag


Jag tror minsann att det smittade av sig på Fia och Minna


Sen fick vi helt plötsligt gå hem och då hade alla redan fyllt i sin enkät, utom jag. Typiskt!
    

Jag tror att det blir bra

2009-05-11 16:46:01
.
  • Wohoo, jag har skaffat Spotify. Duktigt idiot! Bara liiiite efter alla andra, men ändå... Man får lite hjärnsläpp när man helt plötsligt kan lyssna på typ vad som helst. Men jag tror det blir bra.
  • Har inget direkt sommarjobb ännu, och vet inte om jag vill ha det heller...? Fick lite förslag idag och jag tror nog att det kan bli bra. 
  • Nu ska jag ta på mig lite mer utevänliga kläder och vandra bort till VV. Får se hur det har gått de senaste två veckorna. Jag tror bra!
  • Sen måste jag lämna in en film som jag och tjejerna hyrde förra veckan. Så himla bra att man får hyra en vecka i taget. Måste lämna den innan sex, men det blir nog bra.
  • Vid sju ska jag lyssna på Lisa och Sanna när de är med i en konsert för sångelever. Har höga förväntningar men jag tror det blir jättebra.
  • Svänger nog förbi affären på vägen hem. Behöver lite grönsaker och frukost. Jag tror att det blir bra.
  • Nu är jag nästan lite sen, men... ja ni vet vad jag tror
         .

Valborg à la Uppsala

2009-05-07 17:18:30
.
Tre dagar med vänner, fest, sol, kärlek, dans, champagne, parkhäng, skratt, sittningar, vin, grillning, mer fest... ja ni fattar.
Underbara, underbara Valborg!


Kvalborg - Lite trasiga och knasiga är vårt trasdocksgäng... Jag och Mikis på tjejsittning.


Anna och Karin kom på släppet. Vi hittade varandra på dansgolvet tillslut.


Valborg - Picknick och fest i Ekonomikumparken. Strålande sol och sommarvärme.


Champagnegalopp på Snärkes nation. Mikis, jag, Anna och Karin.


Mycket folk och mycket champagne


Hem för att duscha och ta en liten paus innan det var dags igen.


Skulla handla korv till grillen och fick stå i kö för att komma in till ICA. Helt otroligt!


Efter grillningen var det party på Göteborgs nation.


1 maj - Spenderade dagen i en park. Spelade kubb, fikade och njöt av solen.


Sen blev det vin uppe på taket innan...


...det var det dags för fest, igen! Räkan - sittning på Göteborgs med
massor av räkor och vin, och räkor, och snaps, och vin..... och sambuca ;)
   

RSS 2.0