Stairway to heaven? Knappast!

2010-05-04 13:14:35
.
Sent i lördags skulle jag gå ner till köket för att lämna en skål och lite annat som jag ätit fruktsallad och yoghurt med tidigare. Eftersom jag frös lite om fossingarna när jag låg i sängen och kollade på film hade jag tagit på mig mina gratissockar som jag fick på flyget till Sydney. Hala flygplansstrumpor plus vår glatta, superbranta trappa är ingen bra kombo alltså. Jag tog ett steg i trappan, slant bakåt och rasar sen hela vägen ner för trappan. Jag fick inte stopp förrän jag krockade med väggen. Eftersom jag höll skålen och besticken i handen tog jag emot fallet med min vänsterarm vilket gjorde förbannat ont. Min rumpa klarade sig dock från någon större smärta. Kul att kunna få lite användning av sin junk in the trunk för en gång skull...

Inget brutet och inga tårar så jag antar att jag ska vara ganska tacksam. Lagom kul att bryta armen nu liksom. Eller benet för den delen. Eller rumpan, tänk om jag hade brutit rumpan. Haha misslyckat. Nej, jag klarade mig som tur var med några skrapsår och ett och annat förbaskat blåmärke. Men ont så in i bergen gjorde det ändå vill jag lova.


Dumma dumma trappa. Strumporna är inte heller speciellt populära för tillfället.


Snyggt blåmärke som numera pryder baksidan av min vänstra överarm. Jag har skrapsår och några mindre blåmärken på lite andra ställen också.
   

Kommentarer
Postat av: Minna

AJAJAJAJAJAJAJJJJJ

2010-05-04 @ 13:37:19
URL: http://minnaannim.blogg.se/
Postat av: Karin

Aj stackars!! :( trappan ser ju livsfarlig ut. Tur i oturen ja att inget bröts. Säger stackars dig en gång till!! :) Massa puss o blås på såren!

2010-05-04 @ 15:43:01
Postat av: Mikis

Men fy i helvete va du ser ut! Du får trösta dig med att du är så duktig i skolan, grattis eller vad man ska säga till det. Puss

2010-05-04 @ 17:32:51
Postat av: mammi

Jag tror du går i mina fotspår... jag har ju en förkärlek till trappor??!!!)-: skönt att det gick som gjorde!(-: Gå försiktigt! PUSSPUSS!

2010-05-04 @ 18:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0