Rånad

2010-11-08 22:14:17
.

Eftersom ni väntat så tålmodigt på nya inlägg hade jag tänkt göra en glad och härlig uppdatering från mitt nya hem här i Helsingborg. Tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig...

Minna och jag var på Ikea hela eftermiddagen. Det låter väl trevligt? Det var det också. Väl hemma parkerade vi bilen utanför porten och bar mina nya grejer upp för trapporna i omgångar. Mindre trevligt men ändå helt ok. Kvinnor kan! När vi kom ner sista gången upptäcker vi att passagerarrutan är krossad och självklart är min väska borta. FAN!!! Inte alls trevligt!! De måste ha varit så jäkla snabba altså... Där förvann min mobil och plånboken full med bankkort och pengar (för en gång skull). FAN IGEN!!!

Eftersom jag är så jäkla dålig på att få i väg brev låg min adressändring med personnummer hela baletten och ansökan om autogiro med kontonummer och sånt också i väskan. Jag vet att de jävla äcklen till tjuvar inte kan göra nånting med den informationen, men det känns ändå obehagligt.

Jag känner mig inte jättenöjd över att bo i Helsingborg just nu, men det går nog över snart. Ledsen för den negativa uppdateringen. Jag lovar att nästa blir gladare.

Over and out
  


Kommentarer
Postat av: Minna

Du kan berätta på onsdag när du ska träffa honom igen. Han var en sköning Alex. Jag hade gärna haft honom med på middagar!

2010-11-08 @ 23:04:19
URL: http://minnaannim.blogg.se/
Postat av: Karin

Va?! Nej vad lessen jag blir.. stackars dig!

Men eeh?? vem var detta och varför ska du träffa honom på onsdag igen? :)

Puss

2010-11-09 @ 18:53:11
Postat av: Mikis

Meeen, va skit!! INte en bra start da alltsa...men du kan val fa det mesta pa forsakringen?? Men jobbigt med alla saker och papper att fixa och sa. Du kanske kan gladjas over att hemmet ar fint, ar det det? Puss pa dig harbortifran iaf.

2010-11-09 @ 20:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0