Ovant

2010-10-25 17:16:09
.
När man ringer till Öresundskrafts kundservice så pratar de skånska i telefonen. Konstigt.
   

En härlig höstdag

2010-10-18 20:25:04
.
När bästis är i stan och höstvädret är på topp måste man passa på att njuta. Karin och jag spenderade söndagen i Slottskogen, promenerade, tittade på djuren, åt god hjortgryta på Villa Belparc och drack varm choklad i take away-muggar. Vi drog oss in mot stan och bestämde oss för att gå på bio men hittade ingen film vi ville se. I stället stället satte vi oss på caféet bredvid bion och mös. Efter ett tag droppade en killkompis in på cafeét med sina kompisar. Trevligt när man råkar stöta ihop med vänner så där.

Jag som klagade på att hösten förvunnit så fort fick en riktig höstdag med gula löv, kalla fingrar och mysigt sällskap. Nu ska jag inte klaga mer.


 

Thank you...

2010-10-18 15:34:25
.


...for the words, the memories, the laughs and the friendship. And congratulations!
   

Först kommer hösten, sen vintern

2010-10-17 10:38:14
.

Det känns som jag inte riktigt hänger med här nu. Vad hände med hösten liksom? (Liksom, vilket fantastiskt fjortisord) Plötsligt vaknar man upp till minusgrader och frost och jag som nyss tyckte att det var sommar...

Men missförstå mig inte nu, jag gillar verkligen vintern. Frosten som glimmar i solskenet, den krispiga kylan som biter i kinderna, känslan av att komma in i värmen efter kall promenad hem, snö och alla lukterna av jul. Jag längtar fakiskt. Men ändå vill jag hinna njuta av hösten ett litet tag innan. Det är bra att få suga i sig alla färgerna innan allt blir helt vitt. (Det är i denna stund jag inser att mina vita vintrar i Piteå är över och att jag från och med nu kommer få nöja mig med gråa, möjligtvis smutsvita, vintrar).

Det här kommer bli min första vinter i Helsingborg och jag tror den kommer bli fantastiskt (om än smutsvit). Men jag har hela tiden varit inställd på att flytta ner under hösten, så vinter får helt enkelt hålla sig till efter den 1 november.

Förresten, visst tar Minna fina bilder?
     


Motorstopp

2010-10-14 08:05:50
.
Vi är på väg ner till Helsingborg och jobbet men har fått motorstopp mitt på Hallandsåsen. Känns rätt skönt att jag sitter i passagerarsätet och att det inte är min bil.

Gonatt

2010-10-13 23:06:48
.
Nu måste jag verkligen lägga mig. Klockan 04.20 (eeh?) imorn bitti ringer klockan och tidiga mornar är väl inte min specialitet om man säger så. Blir lite dåligt bloggande nu i några dagar eftersom jag ska ner till jobbet och inte har nån dator där. Men det går väl ingen nöd på er va?

Förresten, var kommer ni alla ifrån? Vill gärna veta hur ni hittade hit, för jag förstår inte...

Gonatt!


   

International Suit Up Day 2010

2010-10-13 13:22:05
.


Okej, så jag kanske fuskar lite och inte kör kostym fullt ut. Men kavajen är på i alla fall. Nu ska jag sticka i väg på upptäcksfärd en stund. Hörs sen.
  

HOL - SVE

2010-10-12 21:58:22
.
Ja ja, de är ju ett av världens bästa lag... Men nu räcker det med holländska mål, tycker jag.

Update: Jeeii!! Kom igen nu Sverige, minst tre till.


Jag är såå inne i matchen och ändå hinner jag blogga under tiden. Märkligt ;)
  

Ektorp

2010-10-11 22:46:38
.
Det blev lite möbelinköp för mig så här på kvällskvisten. Vita Ektorpsmöbler från IKEA, second hand. Nypris för soffan och fåtöljen är 5000 kr tillsammans. Jag betalade 1300 kr och då är överdraget på soffan bara några månader gammalt. Känns som en bra affär. Jag är nöjd.


Frukost

2010-10-11 12:30:09
.


Kan inte ens minnas när jag åt Hönökaka senast. Och kaffe till frukost måste vara första gången någonsin, även om jag fuskade med choca mocha-smak och extra socker.

I eftermiddag ska jag hem till en kille och kolla på en soffa. Om den är fin får den flytta med mig ner till Hbg i november. Kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar...
  

Live från fiskbilen

2010-10-09 17:41:49
.
Okej syrran, le och se snygg ut nu för jag ska lägga upp bilderna på bloggen.Nej men ursäkta, det är lite flamsvarning här just nu. Det har varit en lååång dag (vecka) på jobbet och vi är trötta...


...väldigt trötta.
  

Jag lever...

2010-10-08 22:41:42
.
...men det är svårt att blogga när jag jobbar. Åker hem imorn igen och stannar förhoppningsvis t o m onsdag så då får jag väl bättra mig. 

Det ska bli jätteskönt att komma hem nu. Speciellt eftersom syrran ska med också. Än så länge har jag planerat att jag ska vila, titta på eller läsa Harry Potter (har fått någon konstig abstinens de senaste dagarna) gosa med Zoey och vila. Har jag redan sagt vila? Jag är trött. Och mätt. Shit vad vi har ätit i kväll...

Nu ska jag släpa mig in till sängen, fast först får jag väl kolla vem som åker ut i Idol, antar jag. Inte Olle i alla fall för han kommer vinna. Så är det.

Gonatt!


Detta är i Piteå men jag ser ungefär likandan ut när jag jobbar här, i andra änden av landet. Plus ett lager ytterkläder då såklart. Livet i en fiskbil är underbart när temperaturen ute sjunker. Hmpf..
  

RSS 2.0