Anna, Helsingborgsfestivalen och ett paraply

2011-07-31 13:49:54
.


Vi  åt fisk till middag, drack vin i soffan, slölyssnade på Tingsek i regnet och socialiserade på Helsing.
   


Fredag, lördag och söndag

2011-07-28 23:01:57
.

Just nu längtar jag mest efter helgen. Lördag och söndag. Och i morgon kväll för då ska jag mysa med syster.
  


Inför Way Out West 2011

2011-07-27 22:30:44
.
Nu är det cirka två veckor kvar till jag ska bli av med min festivaloskuld. Ska bli skitkul. Visst, det kanske inte räknas fullt ut eftersom det är en stadsfestival och inte en stor lerig åker full med tält och skräp överall, men det är väl sällan man går 'all the way' redan första gången ändå?

 Jag ser i alla fall fram emot min mjukstart och har börjat lyssna in mig på Way Out West 2011. Mycket som jag inte hört innan och många som redan fastnat för. Kommer bli en grymt bra helg.
  

Fyra från Gbg

2011-07-25 20:28:00
.


1. Jag fick råd av en kund och lyckades göra min snyggaste omelett någonsin.
2. Söndagsmiddag på balkongen med mamma. Hon åt skaldjurspaj och jag åt torskrygg. Lyx!
3. Mamma och Zoey myser framför The King's speech. Bra film.
4. Ett ljus  och en tanke för de drabbade i Norge.

Det blev varken utgång med bästis eller lägenhetsvisning i helgen. Däremot blev det en latte och shopping med bästis, lunch med pappa och mys med mamma och Zoey. En lugn helg, precis vad jag behövde.

Nu är jag tillbaka i Helsingborg. Sitter i soffan och kollar på Love Bites. Kanske kan bli något att följa i höst?
   

Två dygn i Göteborg

2011-07-23 12:48:00
.
I bland händer de mest oväntade saker. Men det är ju det som gör livet så spännande ;)

 I dag efter jobbet bär det av till Göteborg för ett 48-timmarsbesök. Utgång med bästis, mys med mamma och lägenhetsvisning ska klämmas in på dessa timmar. På måndag tuffar jag åter ner mot Skåne för min sista arbetsvecka innan semestern. Bring it!
  

Overkligt

2011-07-22 23:41:42
.
Såg på nyheterna förrut och blev helt chockad över vad som har hänt i Norge. Fy fan vad obehagligt! Nu hoppas vi att det är en enda galen person som gjort det här och inte någon slags organisation. Men i vilket fall som helst är det helt sjukt. Hemskt!
  

Vapiano

2011-07-22 23:04:43
.

Klistrar in den enda (!) bilden jag tog under helgen i Stockholm. Karin, Mikis och jag åt middag på Vapiano. Lite jobbigt upplägg på den restaurangen, men väldigt god pasta.
  

Hufvudstaden

2011-07-15 12:10:00
.

Just nu sitter jag på tåget på väg upp till Estocolmo. Miss K och jag ska spendera lite kvalitetstid med vår fina Mikis. Har inga klara direktiv på vad helgen kommer att erbjuda men jag är säker på att det kommer bli awesome. 
  
Tveksamt om det blir något bloggande från Stockholm, men annars är jag tillbaka efter helgen.

So long!
  


Torsdag

2011-07-14 10:12:00
.


I dag är jag ledig. Skönt. Sovmorgon, tvätt, packning, några ärenden och träning. Ja det är väl det som min dag kommer att fyllas med. Lika bra att sätta i gång.
  

Home is where ever I'm with you

2011-07-13 23:08:22
.
Så vad var det då jag längtade efter i lördags? Jo, att mina sköna bönor Karin och Anna skulle kliva av tåget här i Helsingborg så vår tjejhelg äntligen kunde börja. 

Minna joinade oss och kvällen började med middag i mitt rosa kök. Jag hade gjort egen tacopaj som faktiskt blev en riktig succé. Kommer absolut upprepas. När matmagen var full började vi fylla på vätskemagen. Fyra mättade magar, tre youtube-klipp, två "är ni på väg?-sms" och en jäkligt rolig förfest senare gav vi oss ut på stan. Fast först blev det ett pit stop hemma hos syrran för att hämta upp henne, Jakob och Kragh.

Resten av natten dansade vi bort. Klubben var galet varm men musiken gjorde det omöjligt att stå still. Nackhåret blev dyblött av svetten och fötterna värkte, men fasen vad kul det var.
  

@ work

2011-07-09 09:05:00
.

  
Vad är väl en dag på jobbet..? Just nu längtar jag mest till i kväll. Berättar varför lite senare.
  

Födelsedagsöl

2011-07-08 22:28:29
.
Syrrans födelsedagshelg fortsatte på lördagen med tårta och öl. Det droppade in skånepågar och västkustbrudar och innan vi styrde vidare mot stan hann vi inte bara äta upp tärtan utan också hamna i den oundvikliga diskussionen om vad en bulle egentligen är. Västkusten triumferade över Skåne.

Det blev en sväng på Bishops (börjar nästan bli komiskt att jag aldrig vill gå dit men alltid hamnar där) och sen avslutades kvällen i köket med en nattmacka och en naken karl.
  

Another year in the sun

2011-07-05 23:58:48
.

Några bilder från syrrans födelsedag. Mamma hade fixat en jättegod picknick som vi njöt av i solen. Vi hade med oss paketut som Jennifer öppnade mellan tuggorna av bröd, ost, jordgubbar och kakor.

Jag har massa fler bilder, men visar dem senare för nu är det way past my bed time. Har förresten en massa kul saker planerade nu i sommar. Berättar mer så fort jag hinner.

Ciao!
  


Grattis Jennifer!

2011-07-01 12:56:13
.
I dag fyller min älskade lillasyster 23 år. Dagen började med frukost (tårta i vår familj) på sängen och ett otroligt vackert sångframförande av mig själv, ackompanjerad av en video från youtube. Klass :)

Nu har mamma och vovvsing kommit hit och snart blir det picknick och jordgubbstårta.

Då jag självklart glömde kamerasladden i min lägenhet blir det en lite fördröjning på morgonens bilder. Däremot vill jag gärna tillägna den här videon till Jennifer.

Grattis på födelsedagen, mini! Älskar dig ♥


 

RSS 2.0