Earth Hour 2011

2011-03-26 20:28:32
.
Årets Earth hour startar om mindre än fem minuter. Jag ska släcka mina lampor och tända massa stearinljus här i vardagsrummet. Eftersom jag verkligen borde stänga av både datorn och tv:n vet jag inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med den närmsta timmen. Det finns nog en ganska stor risk att jag somnar.

Förra året spenderade jag Earth hour så här:

Klockan 20.30 i går släckte vi alla lamporna i huset och gick till Kings Kross för att kolla hur staden såg ut i mörker. Okej, så mörkt var det inte. Inte ens Earth Hour kan få krosset att släcka ner. Men vad som var släckt var den stora colaskylten som representerar krosset så lite annorlunda var det. Skyskraporna var faktiskt också ovanligt mörka och Sydney sky tower var släckt. Tydligen stängde de av alla lampor på Harbour Bridge också men den kan vi inte se härifrån.

När vi beundrat den släckta colaskylten ett tag gick vi tillbaka till huset. Juliette, Jonah och jag la oss inne i vårt rum och försökte finna våra inre jag. Det gick inte så bra utan slutade med att vi spårade ur, gjorde skuggfigurer och berättade hemlisar för varandra. Vi hade en ganska mysig timme men så fort klockan slog 21.31 sprang vi och tände alla lampor. So much for saving energy.


Colaslylten släckt under Earth hour


Så här ser den ut i vanliga fall


Släckta skyskrapor


Jag gjorde en snygg skugghund


Ja jag vet inte...
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0