(Not so) Loud

2011-10-31 22:55:00
.
I kväll var det meningen att jag och Minna skulle vara på Malmö arena tillsammans med drygt 11 000 andra personer och gunga till Miss Rihannas låtar.

MEN när alla tror att insläppet ska börja kommer vakterna istället ut och säger att konserten är inställd. Rihanna är sjuk (utmattad har jag fått veta nu) och kan inte stå på scen. Det tar ett tag för nyheten att sjunka in - mest hoppas alla att det är ett dåligt skämt - men tillslut kan vi bara gå tillbaka till bilen och åka hem igen.

Besvikelse.


  

R. Gosling

2011-10-30 22:04:06
.
Om man någon gång har sett The Notebook är det en omöjlighet att inte vara farligt förtjust i Ryan Gosling. Han är ju så jäkla snygg.

Jag kollade precis på Crazy Stupid Love (fantastisk film för övrigt) och Gosling är, om möjligt, ännu hetare i den. Visst, scenerna med bar överkropp i all ära (!) men det som får mig att fnissa - så där som blyga flickor gör när skolans heting bjuder upp dem till dans - det är oftast helt andra saker.

Kolla bara hur charmig Gosling är i den här scenen när han lyssnar på Steve Carells karaktär Cal, som tydligen har lärt sig mer om "how to pick up women" än vad han tror. 0.31, 0.48 och 0.51 - jag dör!


  

Perfectly Lonely

2011-10-30 17:50:18
.
I dag spenderar jag hela dagen i sängen - bara för att jag kan. Myser under mitt täcke och kollar på film, skypar med fina flickor, grejar med bloggen, lyssnar på musik, läser, äter frukost hela dagen och bara söndagsnjuter. Så himla skönt!


  

Tiden står still

2011-10-30 02:14:42
.
För en timme sedan var klockan 02.14. Sedan dess har 60 minuter har passerat, men klockan är fortfarande 02.14. Fast egentligen är hon ju 02.14 igen. Märkligt det där...  
 
Gonatt.
 

Dahlbergs

2011-10-30 00:27:13
.
Dricker lyxiga drinkar på stan med Minna, Louise och Johan. Yellow snapper coming up! Innan drinkarna var det trerätters middag hemma hos Torstensson/Thörnqvist.

Hoppas att ni också haft en trevlig lördag!


 

No sound

2011-10-28 23:10:04
.

Fredag. Idol. Levande ljus.

Oj vad jag ville att just det där sms:et skulle dimpa ner i inkorgen i dag. Det gjorde det inte...
  


"I missed you, daddy"

2011-10-27 18:27:00
.
Om vi bortser från alla värderingar och åsikter en liten stund och bara väljer att se föräldrar och barn som återförenas efter en lång tid ifrån varandra - då är detta en fantastisk video.

Det tog 22 sekunder innan mina tårar svämmade över och den sista halvan av videon försökte jag se genom ett monsunregn. Misstänker att min dator har fått vattenskador...


    

Wa, wa, water

2011-10-27 14:36:37
.
För ovanlighetens skull startade jag dagen i simhallen. Syrran och jag simmade 1000 m, bastade med inpackning i håret och tog sedan en liten sväng förbi mataffären på vägen hem.  Skön morgon.

När syrran slutar skolan ska vi försöka göra lite ärenden och sen ikväll blir det mys hemma hos mig med övernattning och hela baletten. Förhoppningsvis får vi ihop en smaskig middag också.


Den här bilden är från Grekland när jag och syrran var ute på en båtutflykt, men visst ser det ut som poolvatten? Jag har ju förresten fler bilder från Grekland som jag inte visat er ännu. De kommer snart, vare sig ni vill det eller inte;)
  

Hjärtat har flera rum

2011-10-19 19:43:54
.
I dag har jag spenderat hela dagen med Sandra och hennes två goa ungar. Jag ska skriva ett reportage om sorg och har tidigare frågat Sandra om hon ville vara med i det. Det ville hon, och i dag öppnade hon sitt hjärta och delade med sig av sin historia. Tack för det, vännen.

Förutom intervjun har vi myst med de här två små trollen, ätit spaghetti med köttbullar till lunch, fikat med glass och pratat om allt och inget. En riktigt härlig onsdag har det varit.




 

Höstkärlek

2011-10-18 17:03:56
.













  

111017

2011-10-18 00:21:10
.
Vad ska man med en kille till när man har så fina vänner som jag har? Men missförstå inte mitt senaste inlägg - jag är varken bitter eller desperat. Inte än i alla fall ;) Och jag tror absolut att det finns någon därute för mig, säkert flera. Det är ju inte dötrist att leta efter honom direkt, även om det börjar kännas som om jag räknat till hundra flera gånger om vid det här laget. Eeh, alltså jag försökte göra en kurragömma-likelse här, inte droppa något slags surrealistiskt nummer om mina erövringar (höhö).

Jag reflekterade bara över mitt kärleksliv och var tvungen att printa ner att det inte riktigt gick vägen den här gången heller. Det här ju trots allt någon slags dagbok, om än en väldigt publik sådan.

Men nog rabblat om detta, och för att byta ämne kan jag ju dela med mig av vad jag har gjort i dag.

08.45 - Vakna
10.00 - Bodypump (eller Power som det heter på mitt gym)
11.30 - Tvätta
15.05 - Cellprovskontroll
16.15 - Minishopping (köpte en rödsvart-rutig skjorta)
18.00 - Spinning
19.00 - Power
22.00 - Sortera massa viktiga papper och betala räkningar
23.50 - Blogga

Är ganska nöjd med min produktiva dag. Tre pass på gymmet kan ju tyckas vara lite överdrivet men det råkade bli så idag. Självklart har jag ju ätit och sånt under dagen också, men vem bryr sig eller? Åker till Göteborg i morgon så jag borde packa innan jag lägger mig, annars blir det att ställa klockan lite tidigare. Målet är att komma upp till Götet innan klockan slår middag. Wish me luck.

Sov gott!
  

Utsikt över Älvsborgsbron från Slottskogen.
  

Heart and Mind

2011-10-16 23:00:49
.
Hörru du, Eros! Amor? Amos? Har du glömt av mig eller? Är det inte min tur snart? Till och med mamma tycker det...

Fem år som singel. Jag har blivit kysst av fransmän och amerikanare, fått höra att jag är en fantastisk tjej men tyvärr inte "den rätta", haft en underbar kärlekshistoria med en lång mörk man från utlandet, spenderat timmar i telefon, mött killen som är "perfekt på pappret", dragit mig ur när det gått för fort och insett att gammal kärlek tydligen rostar. Fortfarande singel, men med många fina minnen.

Att träffa en kille som faktisk bor i samma stad som mig är lite av en ovanlighet. Att det var jag som var modig och lämnade en lapp med mitt nummer där i butiken måste vara ännu ovanligare. Jag tror minsann att han tyckte om mig också. Men är det inte avståndet som kommer emellan så är det något annat. 

Någon gång måste det väl vara min tur? Ni vet ju vad man säger om hoppet...

Bacio


It's better to have loved and lost, than to have never loved at all...
   

Life through a window

2011-10-13 22:27:16
.
Vissa dagar på jobbet känns det som om jag hinner se alla vägar i hela Skåne. Vissa är finare än andra, och eftersom jag alltid sitter på passagerarsidan händer det ibland att jag dokumenterar världen utanför vindrutan.


  

Abstinens

2011-10-10 12:59:06
.

      

Taco solo

2011-10-09 21:24:33
.
Spenderar denna söndagkväll i soffan med tacos och film. Ska kolla på Field of Dreams, en mysfilm från 80-talet med Kevin Costner. Älskar såna filmer.

Har dukat upp lite tacos också. Supergott, men det hade ju varit så mycket bättre om jag haft sällskap här i soffan. Verkar lättare sagt än gjort det där...

Hoppas ni har en mysig söndagskväll!


 

Road to Perdition

2011-10-06 22:31:36
.
Sitter i soffan och tittar på nyheterna med ett halvt öga. Fick hoppa in på jobbet i dag så nu är jag skapligt trött och ska alldeles strax krypa i säng. I morgon blir det jobb igen och sen ska jag orka gå på inflyttningsfest efter det. Bara att tagga till:) Synd bara att jag börjar jobba kl sju på lördag igen... Men jag klagar ínte, jobb är bra.

När vi var på väg hem i kväll började det regna samtidigt som solen stod jättelågt på himlen. Det såg skithäftigt ut och jag lyckades knäppa den här bilden med iphonen. Ganska fräck, tycker jag.


  

Kanelbullens dag

2011-10-04 17:55:00
.
Nu ska jag hem till syrran och äta massa bullar som de har bakat i dag. Tror jag hörde något om tre olika sorter.
De ska ha ett riktigt bullkalas så det är bäst att skynda sig dit innan alla de bästa tar slut.

Have a bun day! (hö hö)


  

Brunch

2011-10-04 13:26:15
.
Hej och välkomna till Alexandras matblogg!

Ja, jag vet att det blir mycket mat ibland, men so be it. Alla gillar väl mat? ;) Jag startade i alla fall den här ljuvliga tisdagen med en smarrig brunch. Lyxigt.

Annars vet jag inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda. Funderar på om jag ska ta mig en tur i motionsspåret eftersom solen skiner utanför mina fönster. Jag måste bara hitta ett som jag tycker om...

I kväll ska jag hem till syrran och då blir det ännu mer smarriga saker, så att röra lite på fläsket är nästan ett krav om det här ska fungera.


 

Skinny jeans

2011-10-03 16:46:00
.
Här har ni dem - mina smalisjeans. De där jeansen som en gång satt som en smäck, och som jag vägrar göra mig av med innan jag kan få på mig dem igen. Trots att de kommer längre upp än på länge går de inte riktigt hela vägen upp över låren och rumpan. Men förr eller senare ska dem passa. Eller vadå senare? Snart ska de passa. Snart! Vad vågen säger bryr jag mig inte så mycket om, det är smalisjeansen som är det riktiga målet.

Visst, att baka två plåtar med kakor (eller äta tårta) är väl kappast rätt taktik, men ibland måste man få njuta också. Kör ett spinningpass ikväll så det ska nog gå bra ändå.


  

Breakeven

2011-10-03 13:29:15
.
Jag låg och slösurfade i sängen i går innan jag skulle somna och hittade den här videon. Dessa tjejerna gör den här låten helt fantastiskt. Har redan tittat på videon ungefär tio gånger. Jag blir så sugen på att sjunga att det nästan är galet, samtidigt som jag blir arg på mig själv för att jag aldrig har lärt mig spela gitarr. Det lilla jag kan räknas knappast, men än är det inte för sent...

Lyssna och njut. Vet däremot inte vad som händer med dem i slutet av filmen...


  

Cookies

2011-10-02 18:40:19
.
Ja, vad gör man annars på en söndag...? Kom och fika!




  

RSS 2.0