Mycket-Mindre-Lagom

2008-02-24 16:41:37
.

När man är under alkoholens influens är allt är så..... mycket. 
Mycket coolare. Mycket värre. Mycket snyggare. Mycket jobiggare. Mycket bättre.

Alla förslag är oftast såå mycket smartare. Och definitivt mycket roligare!

Människor som du i vanliga fall inte vill träffa på stan, av den enkla anledningen att du inte vet om du ska stanna och prata eller heja och gå vidare, är du mycket socialare med.
Mat som du inte skulle äta en vanlig tisdagseftermiddag är mycket godare. Och mycket nyttigare...?!
Den smakfullt korta kjolen som du hade på sig i början av kvällen är plötsligt mycket kortare. Och därför oftast mycket sexigare... ?!

Men så kommer dagen efter, och lika plötsligt som allt blev mycket igår, är det mindre idag...

Killen som ligger på kudden brevid är mindre snygg. Den som kändes perfekt igår är tyvärr mindre idag. . Alla skämten du drog är mindre roliga. Självförtroendet är mindre. Att du gav ditt mobilnummer till den där trevliga killen i baren känns mindre smart. Och han känns mindre trevlig. Planerna som gjordes igår känns mindre lockande. Mycket mindre. Mycket ÄR mindre.

Tur är det väl då att man har lagom...

Lagom med fil i kylskåpet. Lagom med kanaler att zappa sig igenom. Lagom med vänner som hälsar på. Lagom med ork för att göra ingenting. Lagom med fantasi för att kunna ljuga i bloggen. Lagom med liv.

Ja, lagom!
  


Jag välkomnar mig själv...

2008-02-20 20:05:07
.
...till bloggvärlden.

Ja, ska man bli journalist så är det väl lika bra att träna på att skriva. Och eftersom bloggvärlden blivit lika stor som den på facebook (eller större?) så var det väl bara en tidsfråga innan jag också skulle flytta in.

Så, nu är jag här. Hur det kommer att gå lär vi ju märka. Jag kan inte lova nått. Jag, tjejen som knappt lyckas hålla kontakten men mina närmasta vänner (tack och lov för facebook). Hur ska jag lyckas hålla liv i en blogg?
Men det blir inga måsten och ingen ångest. Skriv när du vill. Skriv när du kan. Skriv när du faktiskt har något att skriva. Skriv.

Nu har jag iaf inte tid att skriva. Tenta imorgon och pluggandet började igår... Men som man säger: Som man bäddar får man...sova?

Nu är det i alla fall officiellt. Alexandra har startat blogg!

På återseende!

Välkommen till min nya blogg!

2008-02-20 19:39:01
.

RSS 2.0