Jag har flyt

2009-03-16 23:47:47
.

Man ska inte oroa sig för mycket för saker och ting. Det löser sig alltid. Och det gör det verkligen, för mig i alla fall.

- När jag sökte gymnasium kom jag, två veckor innan skolstart, in på mitt första val.
- Efter studenten sökte jag ett enda jobb. Nära hem och bra lön. Jag fick det.
- När jag skulle flytta till Piteå kom det ett brev på posten med ett lägenhetsförslag till mig. Bäckis är numera hemma.
- Trots att jag aldrig överpluggar till exempelvis tentor går det alltid (peppar, peppar) bra.
- Det finns bara ett fåtal platser för utbytesstudenter till Australien. Men jag fick en! Har jag nog glömt berätta om? Men så är det. Nästa vår spenderas förhoppningsvis i Sydney. Jag är inte helt intagen ännu. Men vi håller tummarna.
- Precis de sekunderna som jag söker efter ståbiljetter till utsålda U2-konserten i sommar finns det 6 stycken kvar. Sekunderna innan och efter var de slutsålda igen...
- Har varit sjuk denna vecka och inte kunnat träna någonting alls. Men när jag ställde mig på vågen hos viktväktarna idag visade den 1,9 kg (!) lättare än förra veckan.. Hur är det möjligt? Jag har ju ätit precis som vanligt trots sjukdom. Flyt helt enkelt, flyt.

Ja, det här var några exempel på hur det går till i mitt liv. Det är inte alls meningen att försöka skryta eller nått , utan snarare att förklara. Inte konstigt att jag aldrig stressar upp mig eller får panik över saker. Det löser sig alltid på ett eller annat sätt. Man måste bara vara lite tålmodig och flexibel. Chilla. Jag är nästan som en surfare. Det vore ju i vilket fall som helst väldigt ironiskt om jag skulle dö av en hjärtattack...

Imorn är det skola 9-21. Redovisning och opponering - ska faktiskt bli riktigt kul. Därför borde jag verkligen hoppa ner i sängen och sova. Men om inte, så kanske jag somnar i soffan istället. Som sagt, det löser sig alltid.....
     


Totalt onödigt - men kul!

2009-03-13 14:44:19
.
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i var sjätte sms.
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i sjätte sms:et o.s.v


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
- 425.. rätt ok:)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Vill han komma och se dom eller?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
- Vi går.

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
- Nuppa lugnt ikväll!

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
- GRATTIS finaste fina!

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
- Du kan väl slå en pling när du närmar dig.

7 Vad vill du höra mest av allt?
- Herregud förlåt!

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?
- Ja e inloggad:)

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
- Nytt nr.
    

Otursdag?

2009-03-13 11:36:15
.
Idag är det fredag den 13:e. Tur att jag inte tror på sånt... 
Just nu sitter jag på en tråkig photoshoplektion och gör allt annat än det jag borde. Eller? Kan man det egentligen? Det man gör just nu är ju det som är rätt just nu, för mig i alla fall. 

Anyway... Hälsan är på väg åt rätt håll, fast det är en bit kvar till toppen alltså. Jag som vill träna och vara duktig. Blir nog några timmar på jobbet i eftermiddag i alla fall. Bra med pengar som kommer in, annars går de mest ut. På tal om pengar som går ut så shoppade jag lite igår. Det blev ett par skor, en t-shirt, ett par chinos och en kjol. Jag hade faktiskt spanat på allt redan innan min födelsedag så det var minsann inga impulsköp, mer försenade födelsedagspresenter till mig själv. Nu väntar jag bara på sommaren. Något som inte känns helt omöjligt idag eftersom solen faktiskt skiner. Sen att det ligger meter med snö på marken och är minusgrader - det pratar vi inte om. 

Snart är det lunch hoppas jag. Jag är hungrig.
     

Sjuk

2009-03-10 21:14:34
.
Kroppstemperatur på 39 grader, trötthet, förkylning och tjockt huvud. Frossan har avtagit och är nu på väg över i svettningar. Men det är bra för då är väl febern på väg ner...? Vilken jäkla dag.
    

Usch!

2009-03-09 20:38:23
.
Vilken jobbig dag... Vaknade med en ovälkommen förkylning med tillhörande halsont och nysattacker. Jobbigt. Har varit trött och seg och allmänt opepp hela dagen. Tänkte gå en sväng på stan men hade ingen ork. 
Det var vägning idag och det gick inte heller bra. Men så är det väl när man firat födelsedag...? Jaja, just nu känns det jävligt störigt. Gick hem och tröståt chokladtårta, så nu ligger jag redan back och det är bara måndag. Ååååååh!!!

Syrran sitter just nu på ett plan på väg till Bangkok. Där ska hon mellanlanda en dag och sedan drar de vidare till NZ och Australien.  Jag är sjukt avis och vill inte alls vara här i snön när hon är där och struttar runt i stranden.
  

Grattis Mammi!

2009-03-07 15:15:12
.
Idag fyller min mamma år. Grattis på födelsedagen!!! Hoppas ni har mysigt dag idag. Jag önskar att jag kunde vara med och fira dig, men Jennifer gör nog ett bra jobb. Grattispussar till dig.


   

The cake

2009-03-06 18:35:53
.

Minna och jag bestämde oss för att slå på stort och baka en tårta som efterrätt till min födelsedagsmiddag. Jag bläddrade lite i mina receptböcker och fastnade för en chokladtårta som Leila på TV4 har bakat. Choklad, choklad, choklad!!! Slutresultatet blev så himla fin. Jag och Minna var superduperstolta. Och ja, den var god, fast mäktigt. Jag mådde illa när middagen var över...

                   






   


5 mars 2009

2009-03-05 12:34:04
.




Den mysiga frukosten jag fick på sängen


Den härliga halsduken som Lisa stickat. Underbara färger!
   


Irriterad kortversion

2009-03-04 21:38:45
.
Ååååååååååhhhh fan.....inlägget försvann!!! Jag blir så trött...

Kontentan var i alla fall att jag tycker om att träna mitt på dagen, jag kom i ett par byxor i stl 34 idag (!) och att jag fyller 24 år imorn.
Jag gick alltså på ett spinningpass på förmiddagen, jag provade ett par vida stretchjeans med hög midja i stl 34 som, tro det eller ej, faktiskt passade. Var nog bara just den här modellen iofs men ändå... Dock är det inte mitt mål att bli en liten 34:a. Imorn är det min födelsedag och då ska jag äta tårta. Det är det bästa med att fylla år - tårta.
  

Belöning i mint

2009-03-02 21:17:26
.
Eftersom det gick så bra på vägningen så firade jag med en viktväktarbar med mintsmak efter middagen. Den är riktigt god. Smakar som after eight med lite krisp i. 1,5 points fylld med njutning.




   

Pisces

2009-03-02 19:38:15
.
Hahaha...hittade det här på min dator. Har väl sparat det nån gång... Tror jag hittat det på facebook eller nått...? Stämmer det?

PISCES - The Partner for Life
Caring and kind. Smart. Center of attention. Messy at times and irresponsible! Smart but lazy.
High appeal. Has the last word. Good to find, hard to keep. Passionate, wonderful lovers. Fun to be around. Too trusting at times and gets hurt easily. Lover of animals. VERY caring, make wonderful nurses or doctors. They always try to do the right thing sometimes get the short end of the stick. They sometimes get used by others and hurt because of their trusting. Extremely weird but in a good way. Good Sense of Humor!!! Thoughtful. Always gets what he or she wants. Loves to joke. Very popular. Silly, fun and sweet. Good friend to other but need to be choosy on who they allow their friends to be.
   


Studentmat?

2009-03-01 18:28:08
.

Snabbnudlar, mackor, konserver, makaroner med ketchup eller pulvermos med fiskpinnar. Nej, på Bäckgatan 12 äter vi  minsann ingen klassisk studentmat. Här äter vi ingen studentmat - alls.  Menyn består bland annat  av indisk köttgryta med saffransris, hemmagjorda thaiköttbullar, pestobakad ugnslax med rostade rotfrukter och Carte d'or glass med exotiska frukter.


Panerad chévreost, machetesallad med senapsvinäger toppat med finhackad solmogen tomat. Detta bestod fredagens förrätt av. Bara som ett exempel på min matvardag.

Okej, helt ärligt så har jag hört rykten om att min granne äter både pulvermos och färdigstekta köttbullar ibland. Och i ärlighetens namn så äts det mängder av fiskbullar, spaghetti och köttfärsås och rotfruktssoppa innanför dessa fyra (?) väggarna. Men snabbnudlar, det finns det faktiskt inte ens i skafferiet. Där drar jag min gräns. Och hallå - 8 points! Inte värt det.

Ikväll blir det ugnsbakad kyckling med härlig sås. Mmmm... Jag är hungrig!
   


RSS 2.0