Tre bra i dag

2010-11-30 22:45:38
.
- Ny matta till hallen (har inte lagt ut den ännu men jag hoppas att det blir en bra grej)

- Dejt (mer än så får ni inte veta;))

- Nybakade hemmagjorda lussekatter (råkade dock övergrädda ena plåten lite)
     

Inflyttningsfest

2010-11-22 01:19:44
.
















Tack för i lördags alla fina!
  

Rånad

2010-11-08 22:14:17
.

Eftersom ni väntat så tålmodigt på nya inlägg hade jag tänkt göra en glad och härlig uppdatering från mitt nya hem här i Helsingborg. Tyvärr blir det inte alltid som man har tänkt sig...

Minna och jag var på Ikea hela eftermiddagen. Det låter väl trevligt? Det var det också. Väl hemma parkerade vi bilen utanför porten och bar mina nya grejer upp för trapporna i omgångar. Mindre trevligt men ändå helt ok. Kvinnor kan! När vi kom ner sista gången upptäcker vi att passagerarrutan är krossad och självklart är min väska borta. FAN!!! Inte alls trevligt!! De måste ha varit så jäkla snabba altså... Där förvann min mobil och plånboken full med bankkort och pengar (för en gång skull). FAN IGEN!!!

Eftersom jag är så jäkla dålig på att få i väg brev låg min adressändring med personnummer hela baletten och ansökan om autogiro med kontonummer och sånt också i väskan. Jag vet att de jävla äcklen till tjuvar inte kan göra nånting med den informationen, men det känns ändå obehagligt.

Jag känner mig inte jättenöjd över att bo i Helsingborg just nu, men det går nog över snart. Ledsen för den negativa uppdateringen. Jag lovar att nästa blir gladare.

Over and out
  


Mot nya äventyr

2010-11-01 09:41:03
.
I dag flyttar jag till Helsingborg. JA! Separationsångesten får jag ta tag i senare. Göteborg finns ju alltid kvar (om de inte spränger bort staden vill säga...).

Om fem minuter är flyttbilen här (aka pappa med släpkärra) och jag har inte riiiiiktigt packat färdigt ännu. Fast nästan, jättenästan ;)

Puss och kram, ses på stan.
  

RSS 2.0