Kvällssyssla

2010-09-28 18:57:08
.
Minna och jag satt i soffan med var sin skål nyponsoppa och glass och tittade på Unga mödrar. Det är umgänge på riktigt hög nivå. Fint när vänner har gemensamma intressen, tycker jag.

Nu är jag hemma hos syster. Tänkte kicka hennes ass i Alfapet.


  

Fan.

2010-09-27 20:47:15
.
Jag har en finne på hakan.
  

Festis med bästis

2010-09-25 17:39:11
.
Det blir en kväll med bästis, skvaller, vin och utgång.

Trevligt lördag!


Anna och jag när vi firade midsommar i Grebbestad, 2007.
  

Kom igen katten, det svänger ju

2010-09-20 21:45:11
.

  

Val 2010

2010-09-19 16:15:16
.
Så. Nu har jag varit och röstat. Riktigt trevligt var det också. Skulle kunna rösta varje dag om de alltid har så fina killar som står utanför vallokalen och representerar partier och delar ut valsedlar. Känner att jag verkligen lyckas lägga fokus på det viktiga med den här dagen.
  

Mot Lund

2010-09-15 13:20:32
.


Nu ska jag hoppa på tåget och åka ner till Lund för att hänga lite med bästis (en av dem). So long!
  

Dåliga bilder från bra dagar

2010-09-15 12:19:18
.

En lång och en kort. En smal och en tjock. Trött är jag också. Jag tror att Jennifers spegel var bättre än min...


Syrran myser i sitt provisoriska hem.


Smörstekta kantareller på mackan till frukost. Mums!
  

Snygga helsingborgare

2010-09-14 21:38:49
.

En av oss i alla fall, snart båda två.
  

Trots att gubben var grön

2010-09-14 11:51:09
.
När de två flickorna närmar sig trottoaren slår den röda gubben om till grön och det välkomnande tickandet hörs tydligt. Flickorna, som bär på flera matkassar, korsar trottoaren och tar ett steg ut på övergångsstället, ut i vägen.
Om det var för att hon skulle säga något till den andra flickan eller om det var en ren reflex att titta till vänster är det ingen som vet, men tack och lov att hon gjorde det. Utan att hon hinner tänka tvärstannar hon och hennes vänstra arm flyger upp framför den andra flickan som är på väg längre ut i vägen och tvingas stanna mitt i ett steg.

Den vita volvon susar fram mot övergångsstället och det tjuter högt när de låsta däcken ilsket glider mot asfalten utan att få bilen att stanna. När volvon tillslut får stopp står den mitt på övergångsstället. Motorn är död. Flickorna har passagerardörren precis framför sig och fyra par chockade ögon stirrar på varandra. Ingen säger någonting. Det luktar bränt gummi. Det tickande ljudet hörs i bakgrunden och gubben är fortfarande grön.

Syrran och jag var centimetrar från att bli påkörda igår. Läskigt.
   

  

Helgen med Minna

2010-09-13 22:02:06
.
Jaha, då var det ju den där helgen som inte blev som planerat som jag lovat att berätta om. Skånehelgen som blev en Göteborgshelg istället.

Fredagskvällen spenderades i och för sig i Skåne. Minna, syrran och jag slappade hemma hos Minna. Åt räkor, drack vin och tjattrade om allt och inget precis som vilken tjejkväll som helst.

På lördagskvällen, när vi kommit fram till Gbg, surplade Minna och jag i oss fisksoppa, drack lite martini och skjutsades in till stan där vi satte oss på Lilla London med varsitt glas vin.

Efter några timmars snack och ett antal regelbundna gäspningar bestämde vi oss för att ta bussen hem. Väl på den efterlängtade bussen hamnar vi bakom ett gäng glada damer. Minna och jag satt och smålog och kunde inte låta bli att tjuvlyssna på dem då de var ganska roliga och några av dem lite berusade.

När de efter ett tag börjar prata högt i telefonen med en av deras söners kompisar och insisterar på att komma till deras fest lyssnade vi ännu mer. Plötsligt inser jag att de faktiskt pratar med min kusin och några andra kompisar till mig så jag slänger iväg ett sms till dem och säger att vi sitter på samma buss som damerna i telefonen. Innan varken jag eller Minna riktigt hinner förstå vad som händer har vi gått av bussen tillsammans med dessa glada damer och är på väg till en hemmafest där min kusin och flera av mina barndomskompisar håller hus.

Minna och jag slutade gäspa, fick varsin öl och hängde resten av natten med mina gamla killkompisar som jag inte sett på år och dar känns det som. Att vi sedan fick skjuts hem av kvällens nyktre chaufför gjorde en oväntad och väldigt trevlig kväll ännu bättre.

Så kan det gå när man åker buss 25 hem och följer med okända damer på hemmafest ;)

Resten av helgen bestod mest av sollapande, glassätande och väntande på Minnas tåg. Anna möttes oss vid Lejontrappan i stan och vi gottade oss i solen innan Minna var tvungen att ta tåget tillbaka ner till fina Helsingborg.
Men Göteborg fick många pluspoäng hos mig den där helgen ska ni veta.

Tyvärr har jag inga bilder på vare sig hemmafesten eller de glada damerna. Men jag har några bilder från de andra delarna av helgen.


  

Kvällsmat

2010-09-08 20:48:57
.
Sån bra grej va? Det är ju liksom frukost fast på kvällen. Fil och flingor. Splendid.


Min pappa säger att när jag skrattar så kisar jag väldigt mycket vilket gör att mina ögon knappt syns. Verkar som om jag alltid gjort det. Verkar som jag alltid har uppskattat kvällsmat också. Smart unge.
 

Ändrade planer

2010-09-06 20:56:37
.

Det blev ingen Skånehelg för mig och Minna. Istället blev det en helg i Göteborg där vi, på högst oväntat sätt, hamnade på en hemmafest med folk från mitt förflutna. Jag ska berätta mer om helgen men jag vill slänga in bilderna i samma inlägg och just nu har jag ingen sladd till min kamera (är den kvar hos dig Minna?) så det får vänta.

I dag har jag fikat med en gamla barndomsvän till mig. Fint när man hittar gamla vänner tycker jag. Hon är för övrigt alldeles nykär och hennes pirr i kroppen smittade av sig lite. Kärlek är väl bra härligt ändå?


  


Skånehelg i kvinnlig anda

2010-09-01 22:08:33
.

Då kör vi ytterligare en helg i Skåne. Tio över fem (pust) måste jag lämna hemmet imorn och sen blir det jobb jobb jobb till lördag eftermiddag. 

Jag ser verkligen fram emot den här helgen eftersom det inte bara blir en jobbhelg utan också en tjejhelg med fina Minna. Minnas karl och alla de andra pojkarna ska iväg över helgen och ni vet vad man säger: när pojkarna är borta dansar Minna och Alex på borden.

Lyckliga jag kommer få krama lite på syrran också. Det är tomt här hemma nu när hon blivit helsingborgare två månader före mig.

Med andra ord bli det nog snålt med updates under helgen men kanske finns det mycket att uppdatera om när den är över. Om ni har tur kanske jag avslöjar vilken smak vi hade på dippen, vilken film vi såg eller vilken låt som spelades flest gånger på förfesten. Den som läser får se...

Trevlig helg på er om vi inte hörs.

(Haha, hur många gånger har jag skrivit helg/helgen i det här inlägget egentligen? Orkar inte fixa det. Journalist javisst, öh?)


En favorit i repris, Minna? 
   


Inte ens darr på ribban

2010-09-01 13:18:24
.


  
Så nära. Så nära...
   


RSS 2.0