En påsk hemma

2011-04-25 16:27:47
.
Haha.. Hej där, ni trofasta läsare.

Jag fattar att ni tröttnar och jag är villig att hålla med om att bloggen ligger på is just för tillfället. Fast egentligen ligger den inte alls på is utan på en filt ute i det gröna gräset och njuter av solens strålar. Så jäkla gött.

Livet hemma hos mamma är underbart och vännerna i Göteborg har inte glömt bort vem jag är. Lycka! Jag hade däremot glömt av att man absolut inte ska dricka rundor med sina killpolare. Det kan ju bara sluta på ett sätt... Illa ;)

Förmiddagarna går jag långpromenader med mamma, syster och vovve och eftermiddagarna äter jag god mat, träffar fina vänner eller myser på balkongen.Jag har visst glömt att önska er glad påsk också. Glad påsk!
  

Joho, Rom byggdes visst på en dag

2011-04-13 18:02:40
.
Innan årsskiftet lämnade jag in en ansökan om renovering i min lägenhet. Eftersom man fick skriva så många önskemål man ville tog jag i så mycket jag kunde utan att behöva skämmas. Nya tapeter i hall, sovrum och vardagsrum och nytt golv i hall, sovrum, vardagsrum och kök (typ hela lyan med andra ord).

Jag fick förklarat för mig att de ska komma och kolla och utvärdera mina önskemål nu i april. Det som sedan bestäms ska göras om kommer att fixas i augusti. Lång väntetid tyckte jag, men jag vet inte hur sånt här brukar gå till..?

Hur som... I går ringde Uffe the målare till mig och sa att de ville komma och kolla på lägenheten nu i veckan. När jag undrade om vi kunde ta det nästa vecka säger Uffe att han hade tänkt börja tapetsera och måla redan på torsdag. What?! Nu på torsdag? Men augusti då?

Uffe och hans bror hade tydligen en lucka i schemat. Så jäkla förträffligt för mig!

Det kliade visst i Uffes fingrar för senare frågade han om de kunde börja med hallen redan i dag. När jag kom hem från jobbet hade jag nya tapeter i både hallen och sovrummet. Ivrig den där Uffe. Tur att syrran var hemm och kunde flytta möbler. Imorn ska de måla tapeterna och på måndag tar de sig an vardagsummet.

Renovering tidigarelagd från augusti till april. Så jäkla gött!!! Nu hoppas jag bara att golvläggaren också kommer tidigare ;)
  

Call Your Girlfriend

2011-04-13 17:18:10
.
Den här låten har jag helt missat, men å andra sidan har jag inte lyssnat på alla Body talk-skivorna. Borde nog göra det. Den går i alla fall direkt till partylistan på Spotify, utan att passera Gå.
Robyn - Call Your Girlfriend
  

Ny måndag

2011-04-11 16:25:00
.
Jag blev väckt av syrran i morse. "Ska du med på powern klockan tio?" Då var klockan halv. Efter några minuters dividerande med mig själv kom jag upp ur sängen och i väg till gymmet. Fantastiskt att börja dagen med ett svettigt träningspass.

I dag var det ju dags att ta tag i min kosthållning också och hittills har det gått bra. Haha, hela sex timmar. Men man måste vara stolt över det lilla. Har inte riktigt bestämt vilken metod jag ska gå efter den här gången, men tror att det blir en blandning av sunt förnuft och viktväktarna. Det är faktiskt det enda som har funkat på mig.

Om en halvtimme kommer fina Minna hem från jobbet och då blir det en lång kvällspromenad i solen. Precis vad jag behöver. Skönt att få njuta av våren och samtidigt prata av sig lite. 
  

Minna och jag i september förra året. Sensommaren är nästan lika härlig som våren.
   

Hej.

2011-04-09 19:02:42
.
Mamma har ingen dator därav den sugande uppdateringen. Men nu är jag tillbaka.

Ja nästan iallafall... Har ingen ork att uppdatera mer nu utan ska sticka i väg och köpa något gott att mumsa på i kväll. Godis, glass eller ost, kex och fikonmarmelad? Måste ta tag i min kost men det får bli imorn eller möjligtvis på måndag. Inte i dag iallafall.

Hej.
  

Teenage Dirtbag

2011-04-01 01:26:49
.
I kväll fick jag äntligen se den här filmen som jag velat så länge. Från början var det nog mest för att den manliga huvudrollen spelas av Scott M. Foster, som även spelar en av huvudkaraktärerna i min favoritserie. Men samtidigt trodde jag att de skulle vara en film som jag skulle tycka om.

Och det gjorde jag. Filmen var i stort sett som jag hade förväntat mig och trots att det inte händer så mycket sugs man in den. Ett möte mellan två människor. Ett möte som påverkar dem båda mer än någon av dem hade förväntat sig. Det är en ganska tragisk historia, men ändå vill man inte att den ska ta slut.

"I knew a boy named Thayer Mangeress. I hade the good fortune of beeing close to him, alphabetically".


  

RSS 2.0