Mer Parga, mer Grekland

2011-08-30 14:02:33
.

   

Varning för tråkigt inlägg

2011-08-29 22:29:50
.
Jag har haft dambesök här hela helgen och då blir det dåligt med bloggandet. I morgon är det tisdag och den första dagen av fortsättningen på mitt liv. Hänger ni med?

Blir troligtvis en organisationsdag här hemma. De la ju in nya mattor i hela min lägenheten nu i veckan (jag lovar att visa) och alla saker har inte riktigt hittat hem igen. Tänkte att jag skulle städa ur mitt förråd och rensa min garderob när jag ändå håller på. Kanske får upp något på väggarna också. Om jag ska bo här ett tag till så kan jag lika gärna flytta in på riktigt.

Förlåt. Kan man skriva ett tråkigare inlägg? I morgon ska jag städa... Intressant.

Jag ska nog återgå till tv:n nu. Hörs imorn.
  

Parga, Grekland

2011-08-24 14:06:42
.
Härligt, härligt, härligt! Det är allt jag kan säga. Syrran och jag har bara badat, läst, ätit, solat och slappat i en hel vecka. En riktig semester helt enkelt. Här kommer den första omgången med bilder och ni lär väl tröttna innan jag är klar, men tyvärr finns det inget jag kan göra åt det ;) Bilderna får tala för sig själva den här gången.

  

I en stuga vid en sjö, del III

2011-08-18 12:28:00
.

  

Ελλάδα

2011-08-15 04:55:00
.
Yassou! Klockan är strax innan fem på morgonen. Men jag klagar inte för nu drar syrran och jag till Grekland och 30 grader varmt. Sköööönt!

So long!
  

Way Out West... Wow!

2011-08-14 22:23:29
.
Edward Sharp, Fleet foxes, Robyn, Prince, Noah and The Whale, Kanye, Mikaela, Anna, jag och typ 32 000 andra personer. Strålande väder, skön stämning, god mat och bra musik. Min första festival kan absolut kallas en succé.
Fleet foxes


Spelning i Annedalskyrkan


Robyn


  

T.B.T. aka Tool Beer Tuesday

2011-08-10 22:00:07
.
Fantastisk kväll i går. Vi drack rom och cola i Slottskogen, babblade som om morgondagen aldrig skulle komma, tävlade i trapporna upp till Skansen Kronan (har en nyvunnen respekt för deltagarna i Biggest Loser), åt crêpes med camembert eller nutella och sov på golvet i en tom lägenhet.
  

I en stuga vid en sjö, del II

2011-08-09 21:15:00
.  

...sun sun sun all down our necks

2011-08-09 19:18:10
.
Nu är det inte långt kvar tills Way Out West drar igång och jag längtar. Jag har blivit lite smått förälskad i bandet Noah And The Whale och deras härliga musik. Visst, jag kanske är sist i välden på den bollen, men hey - bättre sent än aldrig. Det har jag alltid sagt ;)

Noah And The Whale - 5 Years Time
  

I en stuga vid en sjö, del I

2011-08-09 00:21:44
.   

Tioårsjubileum

2011-08-04 12:52:00
.
Fantastiska fyran, Team Sweden, Mjukismaffian, Tjejligan och så vidare... Kärt barn har många namn. Mikaela, Karin, Anna och jag har hängt ihop i tio år nu i augusti. Ett helt decennium.

Eftersom vi träffades först på gymnasiet har det alltid känts som om vi var vuxna när vi lärde känna varandra. Helt plötsligt har det gått tio år och vi har alla (Mikis snart) fyllt 26 år. Hur kan tiden ha gått så fort? Om vi var vuxna (nåja) för tio år sedan måste i verkligen vara vuxna nu.

Ibland känns det som om ingenting har förändrats, som om vi är exakt samma människor som den där dagen vi bestämde oss för att skolka från gudstjänten och gå till Seven Eleven i stället. Men så är det inte. Mycket och många har hänt under vårt decennium tillsammans. Vi har varit på äventyr ihop och var för sig, pojkvänner har kommit och gått, nya bästisar har fått flytta in i våra hjärtan, Sverige och i vissa perioder hela jorden har skiljt oss åt under flera år.

Mycket har ändrats sedan den där dagen på Seven Eleven, men vänskapen mellan oss står fast. Jag är väldigt tacksam för dessa tio åren och ser fram emot nästa tio. Och nästa. Och nästa...

Nu drar tjejerna och jag till Annas stuga ett par dagar. Mys!

Tyvärr har jag nästan inga riktigt gamla bilder på oss på datorn (de är ju från den tiden då man framkallade alla foton), men här är i alla fall ett litet axplock från alla våra påhitt. Med nöje :) 


På LM Engströms gymnasium, Göteborg 2003?


Backpacking runt jorden, Vietnam 2006


Annas födelsedag på Australia Zoo, Australien 2006


Utgång i Eilath, Israel 2009


Champagnegalopp, Uppsala 2009


Nyårsafton, Göteborg 2010/2011
  

I smell (like) a man

2011-08-04 00:13:28
.
Då var jag hemma i Göteborg. Förvirrande det där när man har flera hem alltså... Spelar nog ingen roll var i världen jag bor - när jag åker till Göteborg kommer jag alltid att åka hem.

Gjorde ett längre pit stop på vägen och lyckades spendera över en halv tusenlapp på presenter. Trots detta blev det inte så bra som jag hade tänkt mig. Så jäkla irriterande. Jag får helt enkelt använda mina fantastiska retorikkunskaper i morgon och övertyga mina fina presentmottagare om att det är tanken som räknas.

Annars är livet ganska härligt för tillfället. Mitt hår luktar killparfym och jag sniffar på det titt som tätt. I morgon bitti efter duschen borde allt bli som vanligt igen. Men fram tills dess tänker jag fortsätta sniffa och tycka att det är mysigt.


I morgon åker vi fyra ladies på en liten mini-weekend. Firar jubileum gör vi också.
  

Mot sommaren

2011-08-02 23:08:35
.
I morgon kör jag lillbilen upp till härliga Götet för några efterlängtade sommarveckor. Ett par dagar med mina ladies i Annas stuga, utgång i Gbg, Way Out West och förhoppnigsvis en vecka i södra Europa med syrran står på schemat. Kan bli riktig bra det här.

Sen måste, måste, måste jag ut på havet också. En sommar utan hav och klippor är ingen riktig sommar.


   

Zo-boo. Det blir såklart en hel del bus med den här skrutten också.
   

RSS 2.0