Fågel Fenix

2011-06-29 22:28:57
.
Oh la la, här var det dött. Kan ju knappast klandra er för att ni tittar in alldeles för sällan när det tar evigheter mellan varje uppdatering... Men nu ska det bli ändring på det för att fröken Gustafsson har nämligen tagit sitt förnuft till fånga och köpt en ny dator. Jajemen. Ursäkternas tid är över och bloggen kommer förhoppningsvis att vakna till liv nu igen.

Däremot måste jag inflika att den närmaste månaden, i stort sett, bara kommer bestå av jobb, så jag har kanske inte valt den ultimata tiden att återliva bloggen. Men hey, lite är bättre än inget.

Några timmar senare... Oj, jag fastnade i webbens värld och fick inte alls till det blogginlägget som jag hade tänkt mig. Premiären borde ju vara storartad, även om det är inofficiellt och typ fjärde gången. Men nu får ni nöja er med detta. Inte ens en bild.

På återseende.
   

Middag på balkongen

2011-06-10 19:47:01
.

Matjesfilé med färskpotatis, kokt ägg, rödbetor, gräddfil, gräslök och smält smör. Det är riktig sommarmat.
  

If I die, give my body to the sun

2011-06-09 15:05:00
.


Casey Fraizer - Elysian Fields
  

På toppen av ett berg

2011-06-08 23:13:30
.
Ha! Skam den som ger sig. Här är i alla fall några av dagens bilder. Syrran och jag åkte ut till Hjuvik och åt picknick-lunch med pappa som pausade i grävmaskineriet. Det här berget kan vara den bästa platsen på jorden. Finns inget som känns så hemma. Fina känsla.


   

Fail

2011-06-08 21:44:42
.
Jag har fotat och varit duktig i dag med förhoppningen att kunna få lägga upp lite bilder här på en av världens just nu tråkigaste bloggar. Men nähä! Min dator vägrar att samarbeta och efter att ha försökt lägga över bilderna från kameran till datorn i x antal timmar ger jag nu upp.

Fan, jag har ju inte råd att köpa en ny dator just nu.

Tyvärr fär ni hålla tillgodo med detta bildlösa och urtråkiga inlägg. Jag är för frustrerad för att ens försöka vara mer underhållande. Däremot kan jag meddela att jag har det skitgött i Göteborg :)

Puss
 

RSS 2.0