It's the little things...

2012-06-06 18:20:00
.


Det är ju inte speciellt svårt att vara tokkär i den här killen ♥
  


Frukost

2012-06-06 10:29:19
.


I dag blev det en liten enklare frukost med torra frallor i soffan framför tv:n. Men när Marcus är här brukar det oftast se ut så här när det är frukostdags. Hemmagjord müsli och smoothies, yoghurt, juice, färska frallor och massa pålägg. Och såklart världens mysigaste sällskap ♥ (även om du retade gallfeber på mig den här morgonen, älskling;))
   
God morgon på er i alla fall och hoppas att ni får en härlig nationaldag!
  

5 juni 2012

2012-06-05 22:56:10
.


Jaha, då var vi lediga i morgon då ja. Skönt! Jag firade min 'fredag mitt i veckan-dag' med herrarna Ben och Jerry och sista avsnittet av Desperate Housewives. Gråter inga floder över att den serien är slut, men jag var ju tvungen att se hur allt slutade.

Nu är jag jättetrött och ser verkligen fram emot att krypa ner i sängen. I morgon börjar förberedelserna inför min efterlängtade flytt tillbaka hem till Göteborg. Mindre än en månad kvar tills jag blir en 031-tjej igen. Känns skönt :)
   
God natt på er!
  

N.Y. part I

2012-06-02 22:41:36
.
Jag lovade ju ;) Här kommer tillslut några bilder från USA. Den här omgången får ni se lite slumpade New York-bilder.

Jag hade superhöga förväntningar på The Big Apple och blev absolut inte besviken. Fyra dagar räcker inte långt i en stad som den här, men vi hann med förvånansvärt mycket ändå. Time square flera gånger om, utgång i Meatpacking district, picknick och frukost i Central park, promenad längs 5th avenue, shopping i Brooklyn, mat i Little Italy, mils av promenerande och en massa andra saker.

Ändå finns det hur mycket som helst kvar att göra i staden som aldrig sover. Jag vill redan åka tillbaka.

Enjoy!


Gula taxibilar på Time Square. En klassiker.


Frukostbagel med bacon, ägg och cream cheese.


Mikis i Central Park.


Vårt första encounter med baseball-killar. Fast egentligen spealde de softball men vi var lika facinerade ändå. Det kändes i alla fall väldigt amerikanskt att stå i parken och kolla på folk som sportade.


Vi köpte med oss lunch och slog oss ner i gräset en stund. Central Park är verkligen en härlig plats full med liv.


Gatukonst i Brooklyn som var gjort med tjära eller nått liknande. Både talangfullt och påhittigt, tycker jag.


Otroligt mättande mat som vi mumsade i oss på en restaurang i Little Italy. Jättemysigt område.


Vi tog en drink uppe på hotellet Peninsulas takterass. Det var sommarvarmt helt vindstilla och vi hade en fantastisk utsikt över New Yorks gator.


En del av vår supergoda frukost som vi åt på Le Pain Quotidien i Central Park. 
 
Det kommer fler bilder från resan snart. Puss på er!
 

She never left

2012-06-01 22:27:15
.
När det går så långt att ni hotar med att sluta läsa, då kanske det börjar bli dags för en uppdatering ;)

Hej i alla fall!

Mår ni bra? Jag mår prima. Ganska trött och har lite ont i magen, men i övrigt mår jag bra. Däremot trodde jag att det skulle bli lite mindre av dessa oändliga fredagkvällar.

Här sitter jag i soffan framför finalen av Let's dance, käkar kladdkaka med grädde och saknar min pojkvän. Tog en snabb titt i badrumsspegeln precis och insåg att jag hade massa kaksmet i ansiktet sen jag slickade visparna. Känns ju lagom sexigt... Haha, sånt som bara händer när man är själv. Men nu är det, tack och lov, inte så långt kvar tills det här långdistansförhållandet förvandlas till ett kortdistans ♥

Jag har förresten en massa bilder från USA att visa er. Har inte hunnit redigera alla ännu men ni kan ju få se en bild så länge. Tycker att den är ganska cool.

Hörs snart igen. Lovar ;)


Foto: Karin Svemer
 

RSS 2.0