Du är mitt hjärta ♥

2012-03-30 20:29:28
.

Min pojkvän är en romantiker. Jag är kär.


  


En lördag i mars

2012-03-25 15:38:27
.  

"Did I feel a thumb?"

2012-03-23 11:48:01
.
Säga vad man vill om Mr. Beckham, men han bjuder i alla fall på sig själv. Via en öronsnäcka matar Ellen honom med repliker som han måste säga och han gör det riktigt bra. Fattar inte hur han klarar av att hålla masken?

Den stackars massören måste tro att David är en extremt märklig och uppblåst typ. Haha!


  

Bebismys

2012-03-21 22:06:42
.
Det här med att "gosa av sig" så att babysuget skulle minska funkade ju lagom bra. Inte alls faktiskt;)

Jag blev ju plastfaster för några veckor sedan och i helgen fick jag äntligen träffa världens goaste lille Noel. Vilken liten gullunge han är alltså♥ Helst hade jag velat ta med honom hem och bara gosa hela tiden, men jag får nog hålla mig tills han har blivit lite äldre:)

Det ska inte bakas några bullar i min ugn riktigt än, men lite sugen kan man väl få vara? Eller vad säger du, älskling? ;)


Mys med lilleman. Kolla vad nöjd jag är :)
  

Vardagslycka är...

2012-03-15 11:56:47
.

...när man hittar pojkvännens kvarglömda t-shirt och doften av hans parfym finns kvar ♥
  


En sillfilé, tack!

2012-03-14 21:47:50
.
Hos oss är alla kunder välkomna, speciellt när de snällt står i kö och väntar på sin tur. En sillfilé fick hon, precis som varje onsdag.
Förresten, hur skönt har det inte varit att få umgås lite med solen i dag? Jätte, om ni frågar mig.


  

Piteå tur & retur

2012-03-13 23:16:46
.

En långhelg i Piteå hemma hos fina Lisa och Patrik.


Mot Piteå - den obligatoriska flygbilden


Minna och jag hann med en fika på Nodo och då bara måste jag beställa deras supergoda varma choklad med grädde och marshmallows. Mumma!


Efterrätt in the making i Lisa och Patriks fantastiska kök


Is på havet och sol lockade ut oss på äventyr. Minna och jag rattade sparken medan Lisa skrinnade på längfärdsskridskor


Inget vinteräventyr utan korvgrillning
Lisa serverade kalasmiddag med hemmagjord bearnaisesås och vi andra bara åt och njöt.


Ytterligare en obligatorisk flygbild, denna gång över snötäckta delar av
Sverige  
Vår sista kväll bjöd Piteå även på ett helt magiskt norrsken. Minna, Lisa och jag sprang ner till strandkanten och låg i snön och tittade på de gröna och vita ljusen som dansade över precis hela himlen. Otroligt häftigt! Tyvärr gick det ju inte att fota detta vackra spektakel så ni får helt enkelt ta mig på orden.
  


Hurra!

2012-03-12 22:18:34
.
Oj oj, här lovar jag saker som jag inte kan hålla. Ni fick inte se några bilder från min födelsedag ju. Så går det när man myser med pojkvännen eller åker till Piteå och hälsar på vänner istället för att sitta vid datorn;)

Men här kommer några bilder iallafall. Eftersom jag slöfotar med min urkassa iphonekamera får ni stå ut med tråkig kvalite. Hellre dåliga bilder än inga alls, hoppas jag?
.Marcus gav mig frukost på sängen och då är tårta den enda rätta - jag bakade cupcakes dagen till ära - detta fina paketet fick jag av Minna och David - bjöd några av mina favoritpersoner på födelsedagsmiddag och hade jättetrevligt - ingen födelsedag utan ballonger (som jag tvingade gästerna att blåsa upp) - cupcakesen fick bli efterrätt och det mumsades frisk på dessa söta saker
 

Ingen vanlig dag...

2012-03-05 23:31:26
.

Idag fyller jag 27 år. Känns riktigt bra faktiskt. Min härliga födelsedag är nästan över och jag har fått fina presenter, haft en supertrevlig middag med fina vänner och nu ska jag vara naken med min pojkvän en stund innan klockan slår tolv. Bättre än så kan man inte ha det!

De få bilderna jag tog i dag kommer i morgon.

Puss på er!
   


RSS 2.0