Morning has broken? Morning is broken

2012-01-26 11:49:36
.
Bilen drog en jäkla massa åt höger på parkeringen i morse. Ut och kolla. Punktering. Kul.
Ringde däckfirman. Däcket gick inte att laga. Måste byta till reservdäcket. Också kul.
Av med det trasiga däcket. Nästa bakslag. Stötdämparen har pajat och fjädern är knäckt. Nu börjar det bli riktigt roligt.
Ringde verkstan. De tog bilen med sig. Försökte köra den. Fail. Bärgning it is. Det är väl här någonstans man börjar skratta va?
Skulle börjat jobba klockan sju i morse. Kan inte komma dit förrän i eftermiddag. Minus på kontot på fler än ett sätt. Det här kan vara den roligaste morgonen på riktigt länge.

Hur har er morgon varit då? :)
   

En känsla

2012-01-23 23:05:08
.


  


Random

2012-01-16 20:45:38
.
Den här bilden är tagen när jag och syrran var i Grekland i somras.  Vi är på ett av lunchsställena som låg precis vid stranden och åt. När vi gjorde oss klara för att gå kom vår servitör springande och sa att de ville bjuda oss på en drink. Jag tror inte ens att vi hade varit på det stället innan, så vi blev lite överraskade men tackade glatt ja. Personalen var kanske uttråkad eller något? 

Hur som helst så blev det en iskall kaffedrink med en stor kula glass on the house. Gratis är gott!


  

Aztec No.1

2012-01-15 12:24:00
.


Jag har beställt ett nytt iphoneskal. Mitt nuvarande håller på att ramla sönder och om man luktar riktigt noga kan man känna en svag underton av fisk. Borde kanske ha ett speciellt skal när jag är på jobbet..? 

Det nya kommer väl någon gång under nästa vecka. Hoppas att det är lika snyggt i verkligheten som på bild.
  

Senaste

2012-01-14 21:07:09
.Chokladkaffe och livsuppdateringar med en fin vän - lillskruttan vill ligga nära nära - redo för en drink på stan med bästis - the drinks - mysigt med sällskap när syrran sov över - fina rosor från en fin kille
  

Without you

2012-01-13 10:43:53
.

Syrran har snott min dator så därför blir det glest mellan uppdateringarna. Jennifer, du kanske kan komma tillbaka med den snart?

Men någonting får jag väl dela med mig av nu när jag ändå är här. Jag kan ju till exempel upplysa er om att huden på hakan tillslut börjar flagna om man pussas för mycket med skäggiga pojkar. Tänk på det! ;)
  


Så blev det 2012 även i Drevdagen

2012-01-08 15:47:44
.
Här kommer lite blandade bilder från Idre och nyår. Efter en hård natt innan årets sista dag blev nyårsafton en lugn historia för oss. Middag på byns krog, ett glas vin och några smuttar på det mousserade, ljuslyktor i stället för fyrverkerier och frågesport tills klockan slog två. Precis vad jag kände för i år. Det får väl bli hårdare tag nästa gång i stället...

Resten av semestern (oavsiktligt rim) har vi mest åkt skoter, grillad korv, eldat i brasan, slappat, lullat runt i underställ, sovit och umgåtts. En perfekt semester med andra ord.


  

Julen 2011

2012-01-07 19:29:20
.
Jag är väl egentligen lite sent ute, men här kommer lite bilder från min jul. Eftersom jag har föräldrar på olika håll brukar fira syrran och jag alltid två jular. Bättre än så kan man nästan inte ha det, tycker jag.

Julen hos mamma är ganska lugn men otroligt mysig. Hon pyntar bättre än någon annan och jag njuter verkligen av stämningen som hon skapar varje år.


Julen hos pappa brukar vara lite stökigare, men precis lika mysig. Med två vuxna och sex barn brukar det bli ganska livat i luckan. Vi dricker drinkar med julmust i och spelar sällskapsspel till sent på natten.


  
Hoppas att ni också hade en mysig jul!
  

Pimpelfiske på "Skalholmen"

2012-01-03 00:47:57
.
Det blir inte så mycket uppdatering när man är på semester, fast det är väl precis det som är meningen...

För att svara på Mikis fråga först så ja, lite snö har vi allt, även om det skulle vara gött med en halvmeter till ;)

I dag har vi varit ute med skotrarna och pimplat. Det gick inte speciellt bra, så det blev tyvärr ingen grillad abborre. Men vi var lika glada ändå eftersom pappa hade tagit med sig smet och gjorde kolbotten till oss allihop. Enkelt förklarat är det som en slags pannkaka med fläsk som lagas över öppen eld. Enkelt förklarat :) Väldans gott är det i alla fall.

Kameran får stanna hemma under skoterturerna så därför får ni hålla tillgodo med lite halvtaskiga iphonebilder. Men hellre det än inga alls kan jag tänka...

Förresten, Gott Nytt År! Jag firade min lugnaste nyår någonsin, men det var mysigt. Ska lägga upp lite bilder från både jul och nyår så fort jag har tid.

Nu måste jag sova för i morgon ska vi ut på långtur med skotrarna. Hej!


  

RSS 2.0