Riiiing riiiing

2009-08-31 20:09:55
.






Visst är mina nya ringar coola? Love 'em! Den lilla hittade jag när jag och syrran rensade i garaget innan jag åkte. Jag hade den när jag var yngre och nu passar den utmärkt på mitt lillfinger. Perfa!
Tog en sväng på stan med Minna och Sanna idag. Provade de guldiga ringarna (på pekfingret) inne på H&M. Minna sa att de var fula så jag köpte dem ;) Den platta silvriga ringen träffade jag på Indiska, vi flörtade lite och sen fick den följa med hem. Jag är för jäkla lättflörtad alltså... På Dollarstore kostar naturgodiset bara 7,90 hg. Det är halva priset mot vad det kostar på ICA så jag var bara tvungen. Skålen stirrar självbelåtet på mig, men det ska bannemej räcka hela veckan ut - minst. The challenge is totally on!
Imorn börjar skolan igen. Lektion mellan 9-12 och sen nästa på fredag. It´s a hard-knock life. Förresten så läste jag ut Twilight igår så nu väntar jag på bok nummer två. Att det ska ta sån jäkla tid med posten, va?! Beställde den iofs typ i förrgår men ändååå... Jag vill ha den nu!
    

Love me, why don´t ya?

2009-08-30 19:10:08
.






                                                                                                                                     Foto: Minna Torstensson


Hej Piteå!

2009-08-27 22:18:14
.
Nu är jag här. Eller ja, jag var här redan klockan sju ikväll. Fina Minna hämtade mig på Kallax och det tog inte lång tid innan vi skrattade tills tårarna kom, med lite hjälp från Minnas bilradio dårå. Minnis åkte med mig och handlade så nu är kylskåpet fullt igen. Frysen var redan proppad när jag kom upp så tack snälla Lisa för all mat! Känns konstigt här utan dig... Personen i din lägenhet heter tydligen Matilda (Minna läste på postfacket).
Imorn ska vi kolla på nollorna när det utför konstiga uppdrag på stan. Sen ska vi nog äta räkor och öppna vinflaskorna innan vi vandrar upp till Kåren och partar loss på kick-off-festen. Det blir nog en bra fredag.
Nu ska jag slötitta på tv en stund till innan jag tar fram boken igen. Hej då!


Bästa platsen i min lilla lägenhet är definitivt i soffan.


Fiskbullar och pasta framför tv.n och datorn. Allt är som vanligt i Piteå :)
   

Mot skymningen

2009-08-27 00:19:16
.

Twilight

Titta vad jag hämtade ut tidigare idag. Nu ger jag mig alltså också in i träsket - Twilightträsket. Och vet ni, jag tror faktiskt att jag kommer trivas riktigt bra där.
  

Från scratch till pizza

2009-08-26 23:47:13
.
Idag gjorde jag pizza till middag. Pizza med hemmagjord tomatsås, rökt skinka, färska tomater, kronärtskocka, mozzarella, färska champinjoner, sparris och ruccola. Jag bakade till och med botten själv. Hur lätt som helst, supergott och mycket nyttigare än köpt pizza. Det blir definitivt en favorit i repris snart fast i Piteå.

Imorn klockan 18.50 landar jag på norrbottnisk mark igen. Har försökt packa det mesta idag men det är inte så himla lätt. Detta är ju min sista termin däruppe så det är ju onödigt att ta med för mycket saker, men jag vill ju liksom ha ALLA mina kläder. Jag har hela tiden tänkt att det är ett halvår kvar men mamma upplyste mig idag om att det faktiskt bara är tre och en halv månad. Helt galet!


Mysmiddag på balkongen


Hemmagjord pizza med sallad, mums!
  

Mikaela

2009-08-26 19:30:59
.

Out the door

2009-08-24 12:15:12
.




Nu åker jag till Frölunda torg en stund. Skulle väl egentligen åkt för längesen men varför stressa? Nu kan jag få skjuts hem istället :) Får se om det blir nån shopping. Troligtvis. 

Hej då!
   

Strax innan tre

2009-08-23 02:51:25
.
Fan, vad trött jag blir.. Hela inlägget försvann. Tröttsamt. Sitter på bussen hem nu. Tonårskillarna bakom mig berättar för varandra om sina tidiga sexupplevelser. Gulligt och sjukt på samma gång. Var den inne eller inte? Vad tror ni? Det är inte lätt alla gånger...

Fan, jag har på sjukt ont i magen:( Har snurrat runt på stan med miss K, hennes dude G och deras polare. Hamnade på ett ställe som heter Klubb social. Eller club kanske? Hur som helst så kan jag kryssa av ytterligare ett uteställe i Gbg. Vi samlar:) Varför blir man (jag) alltid på fyllekär? Mysigt ibland jobbigt ibland. Beror väl på vem man blir kär i.. Nu är jag strax hemma. Gonatt!


Redo för Göteborg


Miss K och jag på toaletten på Scandic hotell
   

TheWorldSpinsMadlyOn

2009-08-22 16:46:29
.
Jag vet att jag är lite slö med uppdateringarna just nu. Men under tiden kan ni ju fundera lite på den här:


  

Jag vill gå på skiva!

2009-08-17 23:06:45
.
Varför är det ingen som har bjudit mig på kräftskiva i år??! Jag vill också gå på fest, träffa roligt folk, sjunga snappsvisor, ha på mig en rolig hatt och äta mängder av kräftor. Så om nån ska ha en kräftskiva inom en snar framtid och behöver fylla en plats med en charmerande tjej... Jag vill, jag vill, jag vill!!!


Jag och tjejerna hade kräftskiva hos mig, september 2005


Mycket ändras på fyra år. Människor kommer och människor går...
   

Professionella tjejer

2009-08-17 14:35:35
.
Alltså alla dessa proffsbloggerskor, det är ju så jäkla sköna :) Kan man bli mer... ja, jag vet inte ens vad de är? Men INTE fjortisar iallafall, det säger de ju själva. Kolla till exempel in denna tjejen.





Hahahah, jag finner inga ord. La ni märke till det konstiga pipande ljudet? Oundvikligt. Pengar tjänar dem iallafall på sina filmer. Smarta brudar (?) och sjukt underhållande :) Asså mmm, mmm, hihi, mmm. Puss

¡Caliente!

2009-08-16 23:46:08
.


Jääävlar vad Ashton Kutcher är het i L.A. Gigolo! Aaaaah! Han påminner mig om någon i den filmen faktiskt... Fin kille. But I don´t kiss and tell ;) Sjukt skön film det där förresten, på många sätt. Mycket bättre än vad jag hade trott. Det finns ögongodis för er killar också bara så ni vet. Het, hetare hetast. Hahaha, nån som är frustrerad här eller?!
Jag och Miss K var uppenbarligen på bio igår. Käkade goda burgers på Joe Farellies innan filmen men lämnade ingen dricks.... ooops! Men vi köpte extra aioli.

Göteborg har varit en liten metropol denna veckan men jag har typ missat allt. Kulturkalas, Way out west, Jazzfestival och allt var det nu har varit... Ja förutom när vi var inne i onsdags (var det onsdags?). Kanske jag borde kollat in Way out west lite noggrannare, men inte mycket att göra åt saken nu. Äsch.
Ska träffa flera long lost friends nu i veckan. Jag har ju sagt att det är sommarens tema. Vissa får man till och med pussa på - men bara lite ;) På tisdag rullar det in tre pojkar från Tyskland varav en som jag bokstavligt talat träffat i nån timme eller två på ett dansgolv i Israel i julas (och nej det var definitivt inget ragg om nu nån trodde det). Han och hans polare är tydligen på resa genom Sverige och undrade om vi kunde ses. Facebook säger jag bara. Klart vi ska ses svarade jag. Kontakter, kontakter. Så på tisdag blir det party. Var fasen går man på en tisdag? 
 
Min syrra ligger i soffan och småsjunger för sig själv: 'The wiener takes it all...' Hahaha, kanske behöver öva lite på uttalet där. "Jag sjöng faktiskt WINNER!" Yeah, yeah...

Puss
     

Pie 'til I die

2009-08-13 02:11:47
.

Hahaha, titta på söta Maria som kikar fram.


Mys (och paj) på Tintin

I måndags hade vi den årliga återträffen med gymnasievännerna. Eftersom det var så mysigt bestämde vi oss för att göra en favorit i repris ikväll. Så Johan och tjejerna (han har det bra han - och gift är han också) strosade runt lite på Kulturkalas som är i full gång nu.

Efter att vi kollat på Pauline, Tingsek mfl framföra låtar av Dusty Springfield (ni vet Son of a preacher man) och knôtt med massa folk en stund snurrade vi runt lite och hamnade tillslut på café Tintin. Jag klämde i mig en bärpaj med vaniljsås och konstaterade att jag nog måste sluta äta paj. Jag har ingen normal nu-är-du-mätt-och-borde-sluta-äta-innan-du-mår-illa-känsla när det gäller paj. Det gick iofs ganska bra idag, men smärtsamma minnen poppar upp i huvudet. Det bjöds på paj i måndags också och när pajen var slut gissa vem som nästan slickade skålen med vaniljsås? När man har ätit så mycket paj att man börjar få ont i magen, då ska man SLUTA äta paj! Jag älskar paj. Speciellt hallonpaj.

Mysig kväll var det och roligt att träffa gamla kompisar är det. Tack tjejer! Och Johan! ;) Johan, du är vår bärande vägg. Bra att traditionen lever ännu.

.     


Hihi, Karin lyckades fånga en klassisk Aja-pose. Minns ni bilden från
Surfers, brudar? Hahaha!
    

Tre handslag ifrån världen?

2009-08-12 14:23:48
.
Jag har flera gånger hamnat i diskussionen att vi är tre handslag ifrån alla människor i hela världen. Alla. En annan version är att vi är sex bekantskaper ifrån alla. Vad tror ni, kan det stämma? Jag tror ju inte att det stämmer helt och hållet. Det finns ju för fasen människor som aldrig träffar några andra än de i sin "umgängeskrets". Tänk en stam mitt ute på savannen i Afrika liksom... Men å andra sidan så räcker det att någon av dem har träffat eller tagit i hand med en person utanför deras egen krets.

Tänk bara hur sjukt många människor jag har träffat eller tagit i hand med under mitt liv. Till exempel när vi var i Los Angeles så mötte jag och Anna Paris Hilton inne på en Victoria´s secret-butik. Det betyder alltså att vi är ett handslag ifrån typ hela Hollywood. Paris har säkert hälsat på Bush och han har väl hälsat på folk från världens alla hörn....
Jag tror nog ändå inte att hela världen inkluderas i detta, men visst är det ganska coolt? Världen är liten.


Jag och Anna när vi mötte Paris Hilton i L.A.
    

Nakenchock

2009-08-11 19:40:55
.
Visst hade jag lovat att bjuda på min pinsamma incident som hände på busstationen i Malmö? Såhär var det iallafall.

När vi kom fram till stationen hade vi en liten stund på oss innan bussen mot Göteborg skulle gå. Jag tänkte att det var smart att gå på toa under den lilla pausen. Jag gick in på toan drog ner brallorna och trosorna och skulle precis sätta mig när jag ser att det är lite blött på ringen. Jag tar förgivet att det var vatten som skvätt (?) 
Jag tar iallafall lite papper och börjar torka på ringen när jag plötslig märker att dörren flyger upp bakom mig. Rädd som man blir vänder jag mig om står öga mot öga med en 25-årig kille (typiskt) som nästan ser ännu mer förskräckt ut än mig.
- Oj förlåt, flämtar han och stänger dörren snabbt. Jag låser dörren fortare än kvickt, sätter mig på toan och konstaterar att jag precis lyckats flasha både front and back för en totalt främmande person. Ofrivilligt alltså. Kan ni förstå vilken lycka jag kände när jag några minuter senare insåg att the dude skulle åka med samma buss som vi.

Nej, men seriöst. Jag hade faktiskt en halvlång skjorta på mig så det är ganska oklart vad han faktiskt såg, men rumpan känner jag mig ganska säker på då jag stod lite lätt framåtböjd över toaletten. Skrattade ganska mycket åt situationen inne på toan och tänker att han skämdes säkert ännu mer än mig. Tänk, han har ju nästan sexuellt ofredat mig, eller är det jag som skadat honom...? Ja ja, lite pinsamt var det ju hur som helst.

Ja, så kan det gå när inte haspen är på. Bokstavligt talat alltså.


    

Nya pjucks

2009-08-11 13:51:31
.
Har ju glömt att show off mina nya fotpjäser. Kärlek. De har redan varit med på Valand och fått mig att vagga hem med små och sjukt smärtsamma steg. Men ni vet hur det är, första gången gör det alltid lite ont...





    

Brudarna på mittuppslaget

2009-08-11 00:44:53
.
Vi var visst med i tidningen också. Hahaha!


   

Bite me baby...or not

2009-08-09 21:56:36
.


Kolla in mina onödigt stora och icke osynliga myggbett. Mamma säger till mig att smörja på xylicainsalva för att lugna dem, men tuff som jag är så har jag struntat i det. Tills nu. Var fan är den där jäkla salvan?

Smärtstillande salva vid anala besvär. Men vad.... vi har ju alltid använt xylicain på myggbett. Haha, jag smörjer väl på som vanligt. Åh, nu kliar de ännu mer. Alla femton.

Anna, Mikis, Karin och alla andra som har polare som inte förstår myggskräck - detta kanske kan motivera skräcken lite. Och jag som sa igår att jag inte får stora myggbett som kliar längre. Inte ropa hej...
   

Honey, I´m hoooome!!

2009-08-09 17:31:15
.
Nu är jag tillbaka igen. Har ni saknat mig? Ja ja, torka tårarna nu så kör vi igen ;)

Jag och syrran rullade in klockan sju imorse. Sov till ett och har sedan dess parkerat arslet här i soffan.  Kvällen började med räkor och vin på altanen med de bästa brudarna. Vi pratade om samma saker som vi alltid gör (jaså?) och blev bitna av osynliga myggor. Betten däremot är inte osynliga. Jesus. Med rosévinet i släptåg drog vi in till stan. Jag och Karin passade på att göra en liten snabbkarriär som proffsfestare. Oh, yeah! Reslutatet syns här: http://www.expressen.se/noje/1.1665885/en-magi-som-kanns-i-ryggmargen Vi som inte ens var på konserten..

Köerna var massiva så efter ett tag gav vi upp. Syrran plankade dock in på en klubb, men plankade ut igen (kan man planka ut?) efter fem minuter. Schnyggt J. Halva gänget drog sig hemåt och vi andra berusade själar råkade hamna på Lilla London en stund. Där hookade vi upp med nyss tagit studenten-Fabian, hans kompis som jobbar på Ikea, Fabians 30-plus-kusin och en ensam stockholmstjej som var i stan för Madonna. Vårt lilla sällskap gick runt hörnet  till Valand och stannade till stängning. Mina fötter är fortfarande ömma.
Idag är det tydligen ännu bättre inne i stora staden, men vad tycker min stackars kropp om det? Tveksamt. Jag trivs mycket bättre här, där jag kan sitta och tiiiiitta på tv.n. Men Ferdinand...

Nej, hej då!
  

En weekend i Köpenhamn

2009-08-03 22:39:31
.

                    

Köpenhamn var härligt. Vi promenerade runt i centrum, kollade i affärer, shoppade lite, åt glass, kollade på folk (många söta killar i den stan alltså) och bara hade det gött. På torsdag kväll gick vi till en fancy italiensk restaurang, flirtade med vår gulliga servitör som efter att dragit några italienska fraser avslöjade att han var från Polen. Men naaeej... ;) Senare presenterade han kvällens dessert - sig själv. Men jag fick inte för mamma ;) Haha!
På fredagen strosade vi lite till. Gick ner till Nyhavn, åt smörrebröd och drack öl i solen. Kvart i fem gick tåget hem.

Just det ja, jag utsatte mig själv för en ganska pinsam sak på Malmö busstation. Längesen det hände faktiskt. Den inkluderar iallafall en främmande kille och nakenhet. Hahaha.... jag kan bjuda på den storyn, men inte just nu för nu ska jag sova.

Puss och gonatt!
   


Read my lips

2009-08-03 16:15:38
.

 
 
 
    


Saturday, lovely saturday

2009-08-01 16:40:18
.








Idag köpte jag en skinnväst. Så jäkla cool. Nu drar jag in till stan, brudarna, Ullevi och U2. 
In the name of love...
   

RSS 2.0