Sommarmix '12

2012-08-18 21:23:58
.
Det blir minsann inte så mycket tid vid datorn så här i augusti, och inte tänker jag be om ursäkt för dåligt bloggande heller... Men jag tror inte att ni dömer mig för att jag hellre spenderar min lediga tid görandes andra saker än knappra på tangentbordet? Har jag fel?
 
Däremot kan jag tänka mig att jag själv kommer att bli lite besviken den dagen jag bläddrar igenom mitt arkiv och upptäcker att sommaren 2012 knappt existerar. För det har ju faktiskt varit (och är fortfarande) en sommar att minnas.
 
Detta problem löses således på enklast sätt genom en liten iphone-bildbomb med blandade foton från de senaste månaderna. Kanske inte supergivande för er då texten tyvärr kommer att utebli denna gång, men för att göra det lite roligare kan jag ju ord som beskriver några av bilderna. Vilka ord som hör till vilken bild får ni däremot försöka klura ut på egen hand.
Glad resterande sommar!
 
Dagar vid klipporna, semester på Åland, utgång med vännerna, kärlek, bad i hav och sjö, syrrans födelsedag, räkfrossa, lek på vattnet, svettiga springturer, kärlek, sol och ännu mer kärlek...
 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0