O som i Oscar

2009-02-24 23:46:16
.
Jag kollar på reprisen av Oscarsgalan på SVT och jag gråter...?!! Talen för de nominerade manliga och kvinnliga huvudrollerna var ju så fina.

Det är mitt nya mål här i livet - jag ska gå på Oscarsgalan. Som journalist (troligtvis inte), som publik, som date (troligt), som nominerad eller som vinnare(mycket troligt). På ett eller annat sätt ska jag ta mig in på the big O. Undrar om Colin Farrell har nån date till nästa år...?
     

Sessan har ring på fingret

2009-02-24 17:38:27
.
Nu är det alltså officiellt. Victoria får sin Daniel. Regeringen har ju gett sitt samtycke och allt.... Hahah!! Guuuud vad gammalmodigt och formellt. Men lite gulligt ändå. Funderade ett tag på om det är på riktigt eller om det är en sketch ur Hey Baberiba? Speciellt komiskt är det när kungen och framförallt Silvia läser innantill vad de tycker om Daniel. Kom igen, kunde det inte varit iiiiite mer naturligt och avslappnat?? Victoria och Daniel ser i alla fall väldigt lyckliga ut.

Är det nu jag ska minnas precis allt om denna dagen så jag kan berätta för mina barnbarn om dagen då kronprinsessan förlovade sig? Vi får väl se, vi får väl se...

Grattis till turturduvorna!


 

Ett...två.......*pust*....tre.....Zzzzz

2009-02-24 01:37:22
.

Vägningen gick bra. Men fan vad låååååångsamt det går. Ett hekto, två hekto, tre hekto.... Längtar så efter mina smalisjeans. De är så fina. Köpte lite vv-godis som belöning för att jag varit duktigt under veckan. Bra att ha lite "övervakat" godis i skafferiet. Gott är det också. Efter mötet hämtade jag Minna och så åkte vi till Kallax för att hämta Lisa. Jag köpte ett par solglasögon och rullade några varv på golvet (sant), så det var en lyckad utflykt. Tihi.

Imorn (eller idag) är det fettisdagen. Har inte bestämt om det blir nån semla eller inte. 10 poäng liksom. Kanske kan köpa en och äta en halva i taget? Verkar ju iofs jobbigt. Äsch, det blir nog ingen. Eller, jag får se...

Oj oj, nu börjar Smallville på trean. Då är det nog dags att stänga av tv:n och nana. Nån sa till mig en gång att nana är slang för onanera på norrländska (tror det va så)... Undrar om det stämmer? Jag ska iaf nana som i att sova.

Natti natti
 


Grattis Pappa!!!

2009-02-23 15:47:15
.
Oj oj, så det ser ut här.... Så kan det gå när man inte kan hålla fingrarna i styr och måste klicka på allt. Ni får nöja er med min tillfälliga design som jag slängde ihop i paint. Man tager vad man haver.

Idag är det måndag. Och måndag är vägningsdag. Iiiiiihii.... Hoppas det har gått bättre än förra veckan. Tycker själv att jag har skött mig. Kan iofs ha bytt ut middagen mot dessert vid nått tillfälle, men hey - ingen är perfekt.

Idag är inte bara måndag och vägningsdag, det är också den 23 feb 2009 vilket betyder att min daddy fyller 60 år idag. 

Grattis på födelsedagen, pappa! Hurra hurra!!              


    

Ensalada de frutas

2009-02-21 23:20:15
.
   
    Mumsigt lördagsgodis
     
   

Dunk i ryggen

2009-02-19 23:12:33
.

Tre bra saker som jag har gjort idag:

- Jag har tvättat all min smutstvätt. 

- Jag körde Lisa till flygplatsen.

- Jag stannade kvar på skolan efter seminariet och gjorde klart mina photoshop-uppgifter.
        

  


Grattis!

2009-02-17 23:01:49
.
Missade träningen idag. Tog fel på tiden, igen...?! Illa. Om jag inte ska jobba imorn så får det bli träning då istället. Annars har dagen mest bestått av plugg. Grävande journalistik.... no comment. Fast såå tråkigt har det inte varit idag.

För övrigt så fyller N år idag och jag har namnsdag, så GRATTIS till oss!!
    
   

Fel håll, fel håll...!!!

2009-02-16 17:54:09
.
Kom precis tillbaka från Viktväktarna. Jag har gått upp!!! Inte bra. Jäkla viktväktarna. Okej, jag har kanske inte skött mig exemplariskt denna veckan, en och annan marshmallows kan ha glidit ner, och då får man väl skylla sig själv. Typiskt.
Ja, det är bara att ta nya tag. Spinning nästa. 
     

Mjukost på musen...

2009-02-15 03:15:09
.

...kan aldrig vara bra? Jag tappade precis knäckemackan på datorn. Att den alltid ska landa åt fel håll...
Nu är jag iaf hemma från Love-festen. Den var trevlig, varken mer eller mindre. Pratade med lite intressanta people. Bland annat snubben som blev rankad nummer 13, och kom före bla Andreas Wilson (Ondskan), på listan över de hetaste 80-talisterna år 2005. Har iofs träffat honom innan. Han är en skön kille. Det pratades mycket sex också... Som vanligt.

Kände nu att jag har kramp i min högra vad. Inte skönt. Jag och min underbare danspartner Janne vann ju faktiskt tryckartävlingen. Hahaha, vi bad att få vinna, och så blev det. Jag gillar domaren.

Nu borde jag sova. Imorn ska jag..... ha söndag.
För övrigt så är jag, trots Love-fest, fortfarande förtjust i samma gamle kille.

Make love instead of war. Peace out och gonatt.

    


❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

2009-02-14 11:50:51
.
Glad alla hjärtans dag!! Önskar alla mina nära och kära en extra härlig dag idag.

Ikväll ska vi på LOVE-fest på hemlig ort. Spännande.


       
        Happy Valentine´s day, stranger!!
      

Kors i taket och kläder överallt

2009-02-12 17:07:08
.

Igår klockan 23.30 sov jag. Högst ovanligt. Tror till och med att det finns ett inlägg i bloggen om när det hände senast... Ställde klockan på nio idag och gick faktiskt upp ganska snart efter att alarmet satt igång. På en ledig dag kan ju tilläggas. Ha!
Efter gröten  och den obligatoriska veliga tiden i garderoben gick jag ner på stan. N fyller år på tisdag och jag ville köpa en present som jag kan skicka ner. Efter att jag införskaffat hans present och kikat på lite grejer till mig själv, fast utan att köpa något, svängde jag förbi ICA och köpte lite grönsaker och rotfrukter. Är ju så himla gott med med grönsakssoppa. Inga poäng är det heller. Ska jag tänka på när jag sparar till min semla.

En timme senare: Klämde in en sen sen lunch innan jag skrev klart inlägget. Blev köttbullar och potatismos. 

Nu ska jag snart sticka iväg till träningen. Tänkte att jag skulle hinna städa lite här också, hänga in tvätt framförallt. Ser ut som om en torktumlare spytt över hela min lägenhet. Men det får nog bli ett senare problem...


       


Slurp

2009-02-09 21:25:45
.
Ytterligare en Viktväktarvägning avklarad. Succe! Eller ja, det går åt rätt håll iaf...  Belönade mig med en VV-bar efter maten. Den var god.

För övrigt, hur snygg är inte snubben som spelar Kirby Atwood i Lipstick Jungle?! Sjuuu'uuukt snygg. Mmmmm.. Undra var jag har lagt min haklapp? ;)
 

Utmanad

2009-02-08 21:22:56
.
I sann blogganda blev jag utmanad av Minna. Sjätte albumet, sjätte kortet, skriv nått om det. So here it is:

   

Kan ju anses komiskt att det blev en bild på just Minna och mig...
Det här ar iaf taget förra våren när vi sitter i publiken på Riks-SMASK här i Pite. Vi var rätt snygga den kvällen om jag inte minns fel. Fast vi är iofs alltid snygga.
        

Idre

2009-02-05 22:49:00
.
 
  "Gården" från baksidan

 
  En del av utsikten från huset. Så himla coolt.

 
 Jag och syrran lagar rödspätta till middag. För övrigt var vi sjukt griniga här. 

  
  Pappa och jag. Vi hittade den här och ville självklart testköra.

 
 Jennifer och jag i skidbacken. Om vi matchar hjälmarna med jackorna?
 Självklart! Hahaha.... Jag såg ut som ett UFO i min hjälm. 

 
  Det absolut bästa med Idre.
       

RSS 2.0