090609

2009-06-09 22:15:37
.
De senaste dagarna har jag grejat en massa med pappa & Co. Vi har tömt förråd, åkt till tippen, rensat en lägenhet, hämtat sängar, kört stolar, burit möbler, lämnat nycklar, kollat tyger, monterat sängar o c h  s å  v i d a r e . . . Men det är roligt. Skönt att göra lite nytta här hemma. Och inte går jag lottlös heller. Det blir massor med kvalitetstid med pappsen, lite småträning och massa sushi. På ett fåtal dagar har jag ätit sushi tre gånger, på tre olika ställen. Idag åt vi på Eriksberg och den var definitivt godast. Jag gillar verkligen sushi. Sen är det nyttigt också, vilket passar oss viktväktare perfekt.

Nu börjar tjejligan återvända till Göteborg. Bara Anna som tog fel väg vid den andra rondellen och hamnade i... Kroatien (!) Men snart är vi samlade igen. Karin, Mikis och jag bestämde oss i alla fall för att träffas idag, så vi köpte lite picknick och åkte ner till havet. Sen blev det några timmar med bara tjejsnack.  Härligt!


Dagens lunch - sushi


Karin och Mikis hade det härligt på klipporna...


...och jag också. Körde på en extremt ostylad stil idag =)


Snipp snapp snut - så var maten slut
  

Kommentarer
Postat av: Säni

Aaaah, västkustens klippor! Längtar! Vi kanske hinner ta en fika i stan veckan efter midsommar? Jag stannar till den 25:e som det ser ut nu.. :) Tisdagen åker vi antagligen till Liseberg, du ska inte följa med? Puss

2009-06-10 @ 16:11:41
URL: http://sannalangvik.blogspot.com/
Postat av: Jossan

Fin blogg!

2009-06-10 @ 16:17:42
URL: http://sssummer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0