Vive la France!

2009-10-29 12:39:29
.


I natt har jag varit i Paris. Visste ni att det finns en stad längst upp i Eiffeltornet? Den är som en blandning av västkustön Marstrand och Jerusalem och det finns många klädbutiker där de säljer skinnkläder. Väldigt mysig är det där i alla fall.

Jag svängde förbi en liten hamn också där jag mötte två gamla killkompisar som var ute på båtsemester. Medan jag stod och pratade med dem en stund kom en kille fram och hångla upp mig. Kommer inte riktigt ihåg varför dock(?) Han såg ut som en mulattversion av Ben Stiller. Gud jag minns inte ens om hånglet var bra...

Efter ett tag gick jag och min familj och satte oss på en uteservering som låg precis vid en vägkorsning. Medan vi satt där och åt började det åka förbi röda dubbeldäckare (trodde bara att de fanns i London?) fullastade med IFK Göteborgfans som sjöng och skrek för glatta livet. Här är det nya Ecuador, det bästa i världen!! Tydligen är Ecuador väldigt bra på fotboll och alla vill vara som dem... Blåvitt vann i alla fall matchen mot Parislaget. Gött!

Lite senare när vi skulle cykla till ett ställe blev det bråk mellan mig och syrran. Bilvägen, som var skitsmal, visade sig vara tvåfilig vilket gjorde den ännu mera skitsmal (!) och det kändes livsfarligt att cykla längs med den. Dessutom var trottoaren upphöjd typ tre meter så om man ändå ville cykla vid vägkanten fick man slicka sig mot den stora bergväggen som trottoaren utgjorde. Mamma cyklade bekymmerslöst på vägen, längs med bergsväggen. Jag försökte, men vände snabbt och tog trapporna upp på den höga trottoaren. Syrran ville helst cykla på vägen men jag tyckte det var helt idiotiskt. Det hela slutade med att vi skrek på varandra tills hon började gråta men sen cyklade vi på trottoaren i alla fall. Hur fan tänker parisarna när det gäller trafiken egentligen?

När vi kom fram till trottoarens slut landade jag mitt i en stor tävlig. Tänk er en blandning av Fångarna på fortet, Gladitorerna och forsränning. Det blev lite tjaft där angående om jag använt deras theme song (som för övrigt var 4-ever med The Veronicas) i ett uppträdande eller inte. Men den storyn kan jag berätta en annan gång.

I den stora hela så var min natt ganska trevlig. Kom inte tillbaka till sängen förrän klockan 11.40 i förmiddags.

Vive la France helt enkelt! Och god morgon!
     

Kommentarer
Postat av: Minna

Haha. Kan inte jag få vara med i dina drömmar nån gång? Alltså, inte att du ska drömma om mig, jag vill uppleva dina drömmar. =)

Gött att du fick hångla i natt oxå!

2009-10-29 @ 15:47:53
URL: http://minnaannim.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag har aldrig varit i Paris so I wouldn't know, men det låter ju som en galen och trevlig stad!:)

2009-10-29 @ 21:16:28
Postat av: Karin

By the way; singel-livet i pite kanske tar en helt annan vändning helt plötsligt?! Får man inte hångla i verkliga livet så får man hitta andra sätt.. good on ya!! ;)

2009-10-29 @ 21:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0