Not so lost in translation

2010-03-28 09:13:56
.
I dag tog Malin och jag steget och gick faktiskt in i en av alla de tusen sexshoppar som finns i KX. Vi gick raka vägen upp för trappan till adult toys-avdelningen, hälsade artigt på killen bakom disken och sa till varandra att det är ganska märkligt att det jobbar en snubbe på dildoavdelningen. Känns mer som ett tjejyrke..?

Anywho, vi vandrade runt, pekade på olika mer eller mindre komiska tilllbehör, beklagade oss över orgasmens mysterium, delade med oss av lite tips och trix och var allmänt högljudda om våra sexliv. När vi gått några varv och mer noggrant börjat syna vissa vibratorer står plötsligt killen bakom disken bredvid oss. Han ler stort, håller fram en suspekt vibrator med tillhörande sele och säger på klingande svenska:

- Annars är den här väldigt populär.

Vi dog.

Efter att vi skrattat i fem minuter och den blodröda färgen i våra ansiktet bleknat någorlunda började han ge oss seriösa tips om vilka vibratorer som var bäst och hur man skulle använda dem. Han berätta även om en som han hade testat med lyckat resultat. Då tackade för oss och sa att vi skulle komma tillbaka en annan gång.

Ja, så kan det gå. Inte ska man tro att man är annorlunda för att man pratar svenska. Inte i Sydney iallafall.
  

Kommentarer
Postat av: Karin

HAHAHA :) va roligt! som vi gjorde i ...(var va det? med den söta tjejen) fast värre! :P

2010-03-28 @ 16:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0